George Simion lansează un partid nou: România Mare în Europa

Sursa foto: georgesimion.ro

Astăzi, în București, la Sala Dalles, a avut loc adunarea de constituire a mișcării politice România Mare în Europa.

Inițiativa vine în urma campaniei pentru alegerile europarlamentare a candidatului independent George Simion.

Noua formațiune politică va promova o ideologie conservatoare.

Printre obiectivele mișcării politice, se numără „unificarea spirituală și de facto a românilor, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea familiei românești și a capitalului autohton”.

Lansarea Miscarii politice Romania Mare in Europa

De azi avem miscare politica! Veniti alaturi de noi: http://mareineuropa.ro/membri

Publicată de George Simion pe Duminică, 11 august 2019

România Mare în Europa

Pe lângă George Simion, vor lua cuvântul azi Claudiu Târziu, jurnalist, scriitor și editor, Zoe Rădulescu, profesor, fost deținut politic, Gogu Puiu, Maria Arvinte, medic pediatru din Republica Moldova, membru al unei familii de deportați, Ana Maria Cristian, studentă stabilită în Anglia, Codin Coman, antreprenor, formator, consultant, Valentin Roman, realizator de filme de documentare, scriitor, Cătălin Mihai, informatician, activist civic.

La alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, candidatul independent George Simion a obținut, potrivit datelor oficiale ale BEC, 1.27%, (113.918 voturi).

George Simion (n. 21 septembrie 1986, Focșani, România) este un activist civic român care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint‟, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here