Ziua Națională a Contabilului Român marchează împlinirea a 98 de ani de la înființarea CECCAR

ZNCR iulie 2019 CECCAR

Corpul Experților contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – singurul organism abilitat pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat – organizează, la 98 de ani de la înființarea sa – la 13 iulie 1921 – cea de-a XV-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român.

Cu doar doi ani înainte de Centenarul profesiei contabile reglementate în România, 2019 este al cincisprezecelea an în care evenimentul aduce în prim plan profesia din țara noastră și importanța acesteia pentru mediul economic și societate.

Evenimentul se va desfășura vineri, 12 iulie, începând cu ora 15.00, la Hotel Radisson din București, Sala Atlas.

Latura profesională a evenimentului se va desfășura sub tema „Reglementarea: mit și adevăr. Externalizarea serviciilor financiar-contabile-argumente pro și contra”. Cu aceeași ocazie, se vor decerna premiile Topului național și Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați membrii CECCAR care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.

Printre invitați se numără reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Guvernului României, Casei Regale a României, Ministerului Finanțelor Publice, Ministerului Justiției, cât și ai altor organisme și instituții publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here