Victor Ponta, despre plecarea lui Mihai Tudose din Pro România: „A fost în dezacord cu deciziile partidului”

Sursa foto: hepta.ro

Victor Ponta comentează decizia lui Mihai Tudose de a demisiona din Pro România. Liderul partidului afirmă că acesta era în dezacord cu deciziile Pro România din momentul în care a votat instalarea Guvernului Orban.
”Majoritatea absolută a celor din ProRomania am decis să NU susţinem Guvernul PNL Orban. Domnul Tudose a fost în dezacord cu această decizie şi, în consecinţă, a decis să demisioneze din ProRomania. Este dreptul său şi deciziile îi aparţin!”, a declarat Victor Ponta, pentru stiripesurse.ro, citat de b1.ro.
Mihai Tudose a anunțat luni că a demisionat din Pro România. Europarlamentarul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, într-o postare însoțită de precizarea ”Doar atât. Deocamdată…”, și unde a publicat actul prin care solicită organizației Pro România Brăila să ia act de demisia sa.

1 COMENTARIU

  1. M.IH.AI. MAI-Maria, IH-Hristos. Hristos si Maria.
    TU.D.OSE. TU-Tisbitul, D-Dumnezeu, OSE-Oase. Oasele(mortii) lui Tisbitul Dumnezeu. Mortii mei: mama, tata, fratele, bunicii, verii, verisoarele, matusile si unchii. Acestia sunt clonati toti la ora actuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here