Unde pot găsi informații utile toți pasionații de airsoft?

airsoft-box-second-hand

Toți pasionații de arme și strategii militare găsesc în practicarea airsoft-ului toate ingredientele necesare unei adevărate aventuri. O condiție fizică bună, organizarea de tactici, coordonarea acțiunilor, stabilirea unor scopuri și realizarea unei munci de echipă sunt doar o parte dintre elementele indispensabile ale acestui joc. Tocmai de aceea la ora actuală există numeroase alternative pentru alegerea unei locații interesante, cât și pentru achiziția de echipamente speciale, inclusiv second hand.

Dacă nu sunteți încă familiarizat cu acest joc militar și sunteți dornici să încercați și voi această aventură, este bine să știți că aveți mai multe alternative de locații în care îl puteți practica:

  • Airsoftul se poate juca în interiorul clădirilor, folosind tipuri de arme de airsoft cu putere adecvată, numit CQB (Close Quarters Battle)
  • Cel mai apreciat este airsoftul care se poate juca în aer liber, în parcuri speciale, pe dealuri, în păduri, câmpuri etc, unde se pot aplica mult mai bine strategiile militare și este numit Woodland
  • Se poate juca combinând cele doua stiluri, atât în interior, cât și în exterior, modalitate numită Urban.

Pentru practicarea acestui sport aveți nevoie de folosirea de echipamente de calitate și de muniție specifică. Echipamentul este de preferat să fie cât mai comod și să ofere protecție maximă fiecărui participant la joc. În ceea ce privește folosirea armelor, replici airsoft alegerea variantelor ține, în cazul unei închirieri, de oferta disponibilă, iar în cazul achiziției, de preferințele și de experiența participanților la joc.

La ora actuală există numeroase magazine online de unde se pot achiziționa  produse, menite să facă jocul cât mai plăcut. Din astfel de magazine puteți cumpăra replici de airsoft, pistoale, mitraliere, arme de asalt, puști, shotgun-uri manuale, muniție reprezentată  de bile din plastic, bocanci, haine militare, șepci, pălării, căști de protecție, ochelari de protecție, încărcătoare, lansatoare, grenade etc. Costurile variază în funcție de producător și de calitate, dar puteți găsi ceva interesant și la prețuri accesibile.

Dacă sunteți în căutarea de oferte avantajoase sau aveți un produs specific, de care nu mai aveți nevoie sau vreți să-l înlocuiți cu altceva, este bine de știut că puteți apela la un site de anunțuri dedicat iubitorilor, numit Airsoftbox.ro. Aici se pot vinde sau cumpăra orice tip de produse airsoft second hand. Categoriile în care puteți publica anunțuri sunt:

  • replici airsoft
  • echipament tactic
  • accesorii airsoft
  • componente airsoft
  • consumabile airsoft
  • servicii airsoft
  • evenimente airsoft.

Pasionați de airsoft mai au și posibilitatea de a deveni membrii ai Comunității Naționale de Airsoft din Romania. Această comunitate dispune de un site pe care există un forum extrem de interesant. Acolo pot fi dezbătute teme și probleme legate de practicarea sportului și de alegerea celor mai potrivite echipamente. De asemenea pot fi postate și informații despre locuri interesante unde se poate practica acest sport, sau despre locații unde se organizează evenimente speciale dedicate iubitorilor. Aici pot fi publicate și anunțuri privind lansări de magazine cu produse specifice, bloguri sau orice alte activitați care au legatură cu această comunitate de iubitori de airsoft.

Așadar, dacă sunteți interesați sau pasionați de acest sport este bine de știut, că  puteți accesa cu încredere două site-uri dedicate, extrem de utile, respectiv Airsoftromania.com și Airsoftbox.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here