Unde pot fi utilizate eco-voucherele de la Primăria București

auto
sursă foto: wall-street.ro

Primăria Municipiului Bucureşti a publicat lista cu unităţile comerciale partenere în cadrul „Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”.

Cele 47 de unităţi comerciale partenere sunt operatori economici de la care beneficiarii de eco-vouchere îşi vor putea achiziţiona produse din categoriile eligibile în program: autoturisme noi cu norme de poluare care să asigure un nivel redus de emisii – EURO 6, non-diesel, alte mijloace de locomoţie noi, non-diesel, hibride sau electrice şi electrocasnice şi electronice cu clasa energetică superioară.

Pentru a da posibilitatea beneficiarilor de eco-vouchere de a achiziţiona produse din mai multe categorii fără a fi condiţionaţi să le achiziţioneze de la un singur operator economic, eco-voucherul a fost gândit sub forma unui carnet care conţine 3 file cu valoare nominală a câte 3.000 ron fiecare. Toate cele trei file pot fi folosite atât la o singură achiziţie, cât şi individual, la mai multe achiziţii de produse, la momente diferite.

Dacă valoarea produsului/ produselor nu însumează valoarea filei/ filelor de eco-voucher, unitatea comercială nu va acorda rest in bani.

Expedierea eco-voucherelor către beneficiari a fost demarată din data de 31.05.2019.

Eco-voucherele sunt nominale şi vor fi expediate prin curier la adresa de domiciliu/ sediu social/ corespondenţă a beneficiarului persoană fizică/ reprezentantului desemnat de către persoana juridică, vor fi înmânate personal, cu verificarea datelor de identificare din BI/CI, cu confirmare de primire dată prin semnătură / ştampilă în cazul persoanelor juridice pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill).

În cazul în care eco-voucherul nu va putea fi ridicat de beneficiar, o altă persoană va putea ridica eco-voucherul pe baza unei împuternicirii notariale şi a CI/ BI în original, cu semnătura de primire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here