Trucuri utile pentru a purta rochii de vară în orice sezon

rochie de vara tull zonia-min

Tocmai ți-a picat cu troc o rochie de vară,  cu un model fabulos și nuanțe inspirate. O admiri, deschizi pagina magazinului online de câteva ori.  Vocea sabotoare te întreabă: ”să o cumpăr, să nu o cumpăr?”. Dacă te gândești că sezonul cald e scurt, îți împărtășim câteva idei inspirate  pentru ca tu să porți ținutele de vară, inclusiv iarna și să arăți 100% original.  Ai nevoie de imaginație, dragostea pentru culoare și, bineînțeles, rochia mult dorită..

Îmbină armonios culorile și haine de texturi diferite

Pentru a obține o ținută de admirat, trebuie să echilibrezi print-urile și culorile de vară cu nuanțe neutre și închise. Materialele subțiri din care sunt fabricate aceste rochii de vară pot fi compensate cu straturi de haine potrivite pentru vremea rece. De exemplu, poți să combini o rochie de vară maxi cu o geacă de tip biker, o vestă pufoasă și ghete cu toc. Astfel, ținuta se va schimba radical și vei putea să porți în continuare rochia ta preferată.

De asemenea, nu trebuie să îți fie teamă să folosești cizme lungi, cardigane groase și călduroase, ciorapi groși și paltoane. Cu astfel de combinații nu vei putea să dai greș atunci când porți rochii de vară chiar și atunci când temperaturile în termometre nu sunt atât de prietenoase.

Cum să îți creezi cele mai cool ținute de iarnă cu rochii de vară?

Dar, înainte de a crea astfel de combinații, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont. În primul rând, pentru a putea crea o combinație de succes, combină rochițele albe de vară cu o geacă neagră din piele sau un sacou în aceeași culoare, dres negru și ghete negre pentru a putea să îți creezi un look care va întoarce toate privirile. Pentru zilele mai călduroase, nu va fi necesar să te îmbraci foarte gros întrucât dacă ai în garderobă rochii de vara cu mânecă lungă atunci nu mai trebuie să adaugi decât un fular și niște cizme înalte.

Dacă doreșți să îți creezi o ținută în mai multe straturi, poartă o rochie de vară împreună cu o pălărie, cu cardigan, o haina, o eșarfă și ciorapi groși. De asemenea, nu trebuie să îți fie teamă să porți un sweater casual peste rochii de vara. Îți promitem că efectul va fi unul senzațional și îți va oferi un nou mod prin care să porți hainele tale preferate indiferent de sezon.

O altă idee pentru a purta rochii de vară în sezonul rece este să o asociezi cu o geacă din jeans, și o vestă din blană ecologică. Adaugă la acestea niște ciorapi groși și niște ghete din piele și vei fi gata să atragi toate privirile pline de admirație pentru creativitatea de care ai dat dovadă atunci când ți-ai creat ținutele.

Unde poți să găsești cele mai potrivite rochii de vară pentru a crea astfel de combinații?

Cu siguranță mediul online este plin de magazine care îți pun la dispoziție tot felul de modele de rochii de vară la diverse prețuri. Însă, pentru a putea să oferi ținutelor tale mult bun gust trebuie să alegi niște rochii de vară realizate din materiale de calitate.

Dacă nu știi ce să alegi, atunci Zonia ți-a pregătit o colecție deosebită de rochii de vară, atractive prin formă și culoare, care te vor ajută să pui în practică toate ideile creative, inclusiv cele sugerate de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here