Trucuri pentru găsirea perechii ideale

Perechea_Ideala

Nu este adevărat că toți bărbații sunt la fel. Iată câteva trucuri pentru găsirea perechii ideale. Sperăm să îți fie de folos în începerea unei relații frumoase și de lungă durată.

Trăiește-și viața! Cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta. Găsirea „bărbatului perfect” nu te va transforma într-o persoană diferită. Dacă ești slabă și egoistă, găsirea unui bărbat muncitor și generos nu te va transforma într-o astfel de persoană. Poți începe prin „copierea” femeilor pe care le admiri. Lucrează din greu pentru a modifica acele defecte care nu te-au ajutat în trecut să-ți găsești un partener pe placul tău.

Depășește-te pe tine însăți, simte-te mândră de femeia care ești, finalizează-ți studiile, descoperă un lucru ce te pasionează. Niciun bărbat, indiferent cât de perfect este el, nu te va face atât de fericită pe cât te poți face tu, oferindu-ți ceea ce ai nevoie.

Acceptă-te. Este clar că nu toate  femeile sunt Miss Univers, marea majoritate dintre acestea nu arată ca modelele pe care le vedem în reviste, dar este, de asemenea, adevărat că au ceva aparte care le caracterizează și le face frumoase. Află ce anume te face specială și unică printre toate celelalte … nu îți dori să fii ceea ce nu ești.

Nu încerca să ajungi la o anumită dimensiune doar pentru a fi pe placul unui bărbat. Acceptă-te așa cum ești, iubește-ți corpul și dacă vrei să pierzi în greutate, mergi la medic, pentru a vedea care tratament este cel mai potrivit pentru tine. Urmează o dietă sănătoasă.

Dacă nu-ți place look-ul tău, cere ajutor. Nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a arăta bine și a te simți în largul tău. Schimbările mici pot face o mare diferență. Cel mai important lucru este că te simți confortabil cu corpul tău.

Lista dorințelor. Clarifică ce cauți la un bărbat. Fă o listă cu ce-ți dorești … poate pentru tine este important să aveți valori comune sau să îi placă provocările, poate dorești să ai copii etc. Doar tu poți defini ce cauți.

Întreabă-te ce vrei de la o relație. Să te pierzi pe tine însăți? Să te găsești? Să umpli golurile copilăriei tale? Să fii mereu ocupată pentru a nu te deprima? Îți dorești un bărbat care să aibă grijă de tine? Să țină totul sub control? Îți dorești un bărbat care să-ți ofere siguranță?

Întreabă-te, unde vrei sa fii în câțiva ani. Ce fel de persoană vrei să fii? Fii sinceră cu tine însăți. Ce vrei cu adevărat? Nu există răspunsuri bune sau rele, ci doar răspunsuri.

Învață din trecut. Nu-ți este destinat să treci printr-o serie nesfârșită de eșecuri amoroase. Ești la jumătatea drumului spre succes. Îți poți găsi sufletul pereche doar dacă înveți din greșelile trecutului. Vezi ce nu a funcționat și învață din asta. Nu poți schimba trecutul, dar poți face ceva cu deciziile viitoare. Toți facem greșeli. Nu renunța.

Feedback. Discută cu familia și prietenii despre tipul de bărbat pe care ți-l dorești. Cere-le sfaturi, întreabă-i ce cred că nu a funcționat și așteaptă feedback … pot exista lucruri care nu îți plac sau care te supără, dar ai putea descoperi lucruri interesante despre tine și despre felul în care oamenii te percep.

Fii deschisă la diverse posibilități. Fii receptivă la noi căi. Poate crezi că un site de matrimoniale  sau cunoașterea de oameni noi în mediul online nu ți se potrivește, dar nu pierzi nimic dacă încerci. Nu te limita la o singură formă de întâlnire a partenerului potrivit. Nu știi niciodată de unde poate să apară bărbatul potrivit.

De exemplu, el poate să apară pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de dating online din România.

Răbdare. Roma nu a fost construită într-o zi. Uneori e nevoie de timp pentru a descoperi ceea ce vrei și ceea ce cauți într-un bărbat și într-o relație. Fă-ți timp pentru a descoperi și bucură-te de proces.

Renunță la pretenții. Bărbatul care intră în viața ta este o ființă umană, nu este perfectă, dă-i o șansă! Este incredibil să știi ce vrei și care este tipul de bărbat pe care îl cauți, dar bărbații (la fel ca tine) fac greșeli. Cunoaște-l și lasă-te surprinsă.

Mult noroc în găsirea partenerului ideal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here