Tratamente împotriva țânțarilor în parcurile din București

deratizare

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti va efectua tratamente pregătitoare de combatere a ţânţarilor în parcurile din Capitală. 

Acţiunea va demara în seara zilei de 13 iunie şi va continua în data de 14 iunie, între orele 20.00 – 24.00.

Lucrătorii Companiei vor pulveriza substanţele de combatere a ţânţarilor în parcurile aflate în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti: Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului, Parcul Cişmigiu, Parcul Floreasca, Parcul Carol şi Parcul Circului.

În toate locaţiile în care se vor efectua tratamente împotriva ţânţarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afişe informative despre perioada de desfăşurare a acţiunilor, precum şi informaţii despre substanţele folosite. Soluţiile pulverizate nu sunt nocive pentru oameni şi animale de companie, dar este indicat ca în zonele în care se acţionează populaţia să evite contactul direct cu substanţele active, care pot provoca iritaţia sistemului respirator.

Prin această acţiune, Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti ralizează testarea noilor utilaje achiziţionate, respectiv autovehicule cu echipamente ULV(Ultra Low Volume) generatoare de ceaţă, care trebuie calibrate şi optimizate pentru efectuarea unor tratamente corecte şi eficiente şi care să ducă la realizarea unui confort sporit al populaţiei în spaţiile de relaxare în aer liber ale Municipalităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here