Traian Băsescu: Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă. Mare nemernic!

traian basescu
Sursa foto: romaniatv.net

Traian Băsescu avertizează că Liviu Dragnea „declanşază inutil o criza politică!”, cu scopul de a-și arăta puterea în fața parrtidului.

Fostul pre;edinte, candidat PMP la europarlamentare, spune că șeful PSD a pus la cale ”cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă”.

„Părându-i-se că are nevoie de un exerciţiu de autoritate, Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă.
O remaniere care foarte probabil nu va avea sprijinul Preşedintelui, o remaniere făcută într-o perioadă de sărbători catolice şi ortodoxe, când ,foarte probabil, va fi greu să treacă rapid o reorganizare guvernamentală prin Parlament, o remaniere făcută într-o perioadă în care UDMR-ul a intrat într-un noncombat tactic.
Şi uite aşa, Dragnea declanşează o criză politică, obligând trei miniştri să demisioneze prematur, într-un moment nepotrivit, doar pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea.
Mare nemernic”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Cei trei miniștri înlocuiți sunt: Rovana Plumb, Natalia Intotero şi Tudorel Toader.În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Basescu devine simpatic uneori . Dar pentru ce a facut cat a fost presedinte bila neagră ramane vesnic .
    Sunt 100% de acord cu afirmațiile de mai sus . Acest personaj viclean care este domnul Dragnea distruge PSD pe zi ce trece . Poate va scapa de condamnare ( speța e ridicol de slaba ) dar partidul va fi in opoziție la următoarea legislatura .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here