Tractari auto efectuate rapid si in siguranta cu AloTractari

alo tractari

Alo Tractari vine in intampinarea soferilor carora le sunt necesare servicii de tractari si asistenta rutiera, oferind interventii rapide la orice ora din zi si din noapte, la preturi accesibile. Partenerul tau de incredere pentru tractari auto non stop are acoperire la nivel national, reusind sa aduca in acelasi loc firme a caror activitate se desfasoara in cele mai bune conditii: servicii asigurate de profesionisti, prompte – timp de interventie de cel mult 30 de minute – si, nu in ultimul rand, tarif unic si accesibil la nivel national.

Mai mult de atat, compania de tractari auto pune la dispozitia clientilor sai un numar unic de telefon, la nivel national care, in functie de nevoi, poate fi accesat in timpul zilei sau in timpul noptii. Este suficient ca soferul care a ramas in trafic cu masina sa sune si sa solicite ajutor – de restul se va ocupa echipa de interventie care se afla cel mai aproape de locul defectiunii automobilului – indiferent de localitate sau judet.

Cand poate sa intervina compania de tractari auto?

Raspunsul este „oricand” . Iarna, de exemplu, cand conditiile de circulatie in trafic sunt dificile, cu atat mai mult se poate intampla sa apara defectiuni si automobilul sa nu mai poata fi deplasat sau, mai grav, soferilor sa le scape autoturismul de sub control si sa provoace accidente in trafic. Desi politia rutiera le recomanda soferilor sa fie atenti in trafic si sa se intereseze cu privire la conditiile meteorologice de pe traseu, multi dintre acestia vor pleca la drum conditionati de anumite sarcini pe care le au de indeplinit.

In timpul iernii, accidentele pe traseu pot sa apara din cele mai diverse cauze:

  • Soferii nu adapteaza viteza cu care se deplaseaza la conditiile meteo si trafic. Ceea ce inseamna ca nu respecta o regula esentiala pentru a evita accidentele. Atunci cand carosabilul este acoperit cu polei, gheata sau zapada, trebuie sa se tina cont ca viteaza cu care se circula trebuie sa permita ca automobilul sa fie oprit in siguranta;
  • Unii soferi actioneaza brusc sistemul de franare, o actiune care poate avea ca rezultat deraparea autovehiculului. Este important ca atunci cand carosabilul este alunecos sa se foloseasca mai mult frana de motor;
  • Sunt si soferi care se angreneaza in depasiri riscante – o abordare al carei rezultat poate fi un accident deosebit de grav;
  • Altii nu respecta distanta regulamentara fata de vehiculul din fata, ceea ce inseamna ca nu vor putea sa preintampine producerea unor evenimente rutiere care pot avea ca rezultat cel putin avarierea masinii;
  • Alte cauze care pot sa contribuie major la provocarea unor accidente pot tine de faptul ca nu se utilizeaza luminile de intalnire și pe timpul zilei sau de faptul ca autovehiculele nu au fost echipate cu anvelope de iarna sau dispozitive antiderapante.

Nerespectarea normelor de circulatie poate avea ca rezultat un eveniment rutier nedorit. In unele situatii, singura posibilitate de a mai deplasa autovehiculul consta in tractarea acestuia.

AloTractari.ro intervine in mod eficient in astfel de cazuri, respectand toate prevederile legale in vigoare, cu echipe specializate, in cel mai scurt timp si, nu in ultimul rand, in toata tara – avand peste 200 de parteneri care desfasoara tractari in cele mai bune conditii: cu trolii profesionale rezistente la tensiuni mari, platforme eficiente, chingi imposibil de rupt.

Cele mai bune servicii de tractari sunt acelea care raspund eficient si promt in urma oricarui apel telefonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here