Topul celor mai bune restaurante și preparate din București, conform utilizatorilor Uber Eats

Uber Eats – serviciul de livrare de mâncare online – prezintă topul celor mai bune restaurante din București și a celor mai bune preparate, conform preferințelor utilizatorilor. Topul ia în calcul atât scorul mediu din aplicație pentru fiecare restaurant sau preparat, cât și numărul de comenzi.

Clasamentul include top 5 restaurante independente și top 5 lanțuri, dar și cele mai apreciate ciorbe sau locurile unde poți mânca cei mai buni cartofi prăjiți sau cel mai bun sushi. Topul a analizat datele a sute de mii de comenzi și a luat în calcul atât scorul mediu din aplicație pentru fiecare restaurant sau preparat, cât și numărul de comenzi de până acum

Top 5 restaurante preferate de utilizatorii Uber Eats:

  1. Nicolai  
  2. King Rolls
  3. Atelierul de Tarte
  4. Emte Burger & Street Food Gourmet
  5. Aria Gourmet Burger

Top 5 lanțuri de restaurante populare în rândul utilizatorilor Uber Eats:

  1. Condimental
  2. Divan
  3. Burger Van
  4. Pep & Pepper
  5. City Grill

Cea mai populară ciorbă este cea de perișoare de la Ciorbărie, iar cea mai apreciată pizza din oraș este Pizza Five de la restaurantul Pizza Mania. Când vine vorba de paste, utilizatorii Uber Eats preferă Sara Green pentru cele mai gustoase paste integrale cu sos de caju și avocado.


Iubitorii de cartofi prăjiți recomandă și comandă cu încredere de la Burger Van Home – cartofi prăjiți cu sos cheddar și jalapeno, iar cel mai apreciat burger din oraș, Raclette beef burger, poate fi găsit la restaurantul Emte Burger & Street Food Gourmet.

Restaurantul Japanos primește cele mai bune ratinguri pentru Sushi box – salmon mix. Iar cei care doresc un fel de mâncare mai ușor comandă de cele mai multe ori Hot Turkey Salad de la Salad Revolution sau Vegan Zucchini de la Restaurantul Arome.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here