Top 3 accesorii cu perle pentru rochiile de seară

poza 1

Petrecerea de Revelion se apropie cu pași repezi și toate femeile sunt în căutarea celor mai frumoase bijuterii care să le pună în valoare frumusețea și ținuta aleasă. Mai mult, în perioada sărbătorilor de iarnă, accesoriile reprezintă unele dintre cele mai râvnite cadouri. Dacă ți-ai ales deja rochia de seară și mai ai nevoie numai de accesorii, astăzi îți vom prezenta topul nostru de bijuterii cu perle veritabile care te vor face să arăți ca o adevărată regină!

De ce perle?

În ultimul timp, perlele nu numai că au revenit la modă, dar deja întrec diamantele în popularitate. Explicația este una simplă. Dacă diamantele sunt pretențioase, dificil de purtat în contexte casual și preferate îndeosebi de doamnele mature, perlele reprezintă exact opusul.

Versatile și gata să ofere o strălucire plină de feminitate și grație oricui le poartă, ele sunt și foarte accesibile, ușor de asortat cu orice ținută, unice și de un farmec atemporal.

Atunci când vorbim despre perle naturale, spunem perle albe care par să aibă o strălucire interioară, perle negre prețioase, perle aurii extrem de rare sau perle roz și mov pentru femeia tânără, nonconformistă și plină de viață a timpurilor noastre. Cu alte cuvinte, perlele naturale se potrivesc oricărei femei, indiferent de vârsta, personalitatea sau stilul de modă preferat.

1. Colierul cu perle – cel mai bun prieten al unei femei

Colierele cu perle sunt disponibile în mai multe lungimi (standard), dar probabil cel mai fermecător dintre ele este cel scurt, la baza gâtului, care se potrivește perfect cu o rochie de seară fără bretele sau cu una cu decolteu adânc în V.

Aceste coliere de tip choker pot fi alese atât în funcție de culoarea rochiei (cele cu perle albe fiind de preferat pentru că merg cu orice ținută), dar și de nuanța tenului tău. Deși o regulă a perlelor spune să le porți astfel încât ele să se integreze perfect în ținuta ta, poți obține și niște contraste uluitoare dacă alegi nuanța perlelor în mod corect.

Mai important decât culoarea perlelor dintr-un colier este culoarea metalului bijuteriei – care nu trebuie să între în conflict cu rochia sau nuanța pielii tale.

·        De exemplu, o rochie de un alb strălucitor merge mai bine cu bijuterii cu perle albe și montură de argint sau aur alb decât cu cele însoțite de aur galben.

·        La o rochie de seară neagră, merg perlele negre, desigur, pentru un look clasic, cele albe pentru un strop de strălucire, și cele colorate dacă vrei să obții un aer de nonconformism studiat.

2. Cerceii cu perle – vedetele acestui an

Dacă îți dorești o pereche de cercei perle naturale, trebuie să știi că aceștia sunt disponibili în prezent într-o multitudine de modele, monturi și culori.

·        Alege o pereche de cercei simpli, cu șurub, dacă îți prinzi părul într-un coc sofisticat și porți o rochie cu o țesătură strălucitoare sau cu aplicații de tip paiete.

·        La o rochie de seară monocromă, de culoare închisă, poți alege o pereche de cercei cu perle naturale colorate sau una care prezintă în design și alte pietre prețioase și semi-prețioase.

·        Alege-ți întotdeauna cerceii astfel încât ei să scoată în evidență frumusețea trăsăturilor tale și să atragă atenția asupra culorii ochilor și a tenului tău.

·        La rochiile de seară în culori vii – cum este roșul de exemplu – trebuie să alegi un metal cald, cum este aurul galben, și perle în nuanțe complementare: perle aurii din Marea Sudului, perle crem, piersică, sau în culoarea șampaniei. Poți, desigur, să optezi pentru o combinație clasică de roșu și negru, caz în care perlele tahitiene vor fi cele mai bune prietene ale tale.

3. Seturile cu perle și ținuta ta este desăvârșită

Un set perle naturale este cea mai bună investiție pe care o poți face pe termen lung. Dincolo de faptul că poți purta piesele unui set separat, în funcție de ținută, ocazie și nevoi, poți să îți desăvârșești look-ul pentru o ocazie specială fără nici un efort.

Dacă te gândești la rochia ta de seară pentru petrecerea de Revelion, atunci poți alege unul care conține piese esențiale: colier, cercei și brățară.

·        De exemplu, la o rochie cu decolteu adânc (sau una fără bretele) poți purta colierul și cerceii astfel încât atenția să fie îndreptată asupra bustului și chipului tău.

·        Chiar dacă specialiștii în modă susțin faptul că nu trebuie să te încarci cu bijuterii cu perle, designerii moderni au conceput seturi de perle fabuloase care merg cu orice ținută de seară, fie ea minimalistă, fie elaborată. Poți alege un set în care colierul și brățara prezintă șiraguri multiple pentru un efect estetic fabulos, cerceii sau inelul simple venind ca punct de echilibru.

O modă extrem de interesantă și un stil ușor de adoptat îl reprezintă setul cu perle asimetric. În esență, este vorba despre a purta un colier și o pereche de cercei cu perle, în același model, dar de culori diferite. Un alt exemplu ar fi să porți o combinație între două seturi (cerceii unui set, colierul altui set și brățările ambelor seturi împreună) pentru a obține un efect cromatic memorabil.

Atunci când cauți bijuterii cu perle pentru rochia ta de seară din acest sezon, ține minte și faptul că majoritatea bijuteriilor cu perle de ocazie vin însoțite și de pietre prețioase sau semi-prețioase (mai ales cerceii), precum și de inserții de metal sau alte nestemate printre perle. Cu alte cuvinte, alegerea perlelor perfecte pentru ținuta de seară este o superbă aventură căreia să i te dedici în această perioadă a anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here