Teodorovici, încrezător în șansa sa la PREZIDENȚIALE: „Stau foarte bine în sondaje. De multe ori autostrada atrage traficul”

Sursa foto: Cuget Liber

Teodorovici se visează candidatul PSD la prezidențiale. Ministrul Finanțelor vine, miercuri, cu noi precizări privind o posibilă candidatură a sa la președinție. Teodorovici apreciază că sondajele îl încurajează în acest sens și că este un traseu firesc pentru un politician „lipsit de ipocrizie”.

„Daca esti politician si nu vrei sa fii ipocrit, spui (n.r. ca vrei sa candidezi la presedinție). E normal sa aspiri, sa te gandesti la alte functii mai inalte, daca nu vrei sa stai sa te ascunzi. Dincolo de a face parte din partid, suntem oameni si cred ca avem dreptul sa ne exprimam opinia, nu intra in divergenta cu linia partidului. Decat sa spunem ca nu ne intereseaza, iar in spate sa faci tot felul de miscari tipice noua, mai bine sa spui. Nu stiu daca sunt in linia partidului”, a declarat Eugen Teodorovici, potrivit stiripesurse.ro.

Ministrul “Discotecă” face și o comparație lipsită de sens, întrebat fiind dacă este popular în rândul românilor: “Stau foarte bine în sondaje. De multe ori faci o autostrada justificând traficul, dar o autostrada poate atrage traficul”.

De calitățile sale nu sunt convinși și reprezentanții mediului de afaceri și bancherii. Controversata Taxă pe lăcomie a pus România pe jar, iar experții avertizează că ar putea arunca țara în haos.

De altfel, Teodorovici a avut, miercuri, o întrevedere cu bancherii pe tema modificării OUG 114.

1 COMENTARIU

  1. PENTRU O TARA INAPOIATA ECONOMIC, SOCIAl, CULTURAL SI DEMOGRAFIC, CA A NOASTRA DUPA 30 DE ANI DE pesedism FEROCE, NU MAI AVEM ALTA SURSA DE VENITURI DECAT DROURILE (CANABIS) SI PROSTITUTIA, TOVARASI DOMNI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here