Teodorovici: Calcularea ROBOR, un punct nevralgic

Sursa foto: B1

Eugen Teodorovici s-a întâlnit, miercuri dimineață, cu bancherii pe tema modificării OUG 114.

Teodorovici a anunţat că deja celebra „taxă pe lăcomie”, care a provocat critici vehemente în mediul bancar, se va transforma într-un ”stimulentul pentru hărnicie”.

Nu la fel de convinși sunt și bancherii.

Președintele executiv Asociației Române a Băncilor a declarat, după întrevederea de la Ministerul Finanțelor, că se va face o analiză amănunțită și apoi se vor pronunța.

„Ne vom duce fiecare la banca lui si incercam sa evaluam. E gresit sa spun cum arata proiectul de OUG fara sa inteleg cum functioneaza. E complex si trebuie sa ne facem temele. E un punct nevralgic cel privind un alt mod de calcul al ROBOR si asta vrem, sa analizam si sa facem propuneri. Facem astazi analiza, trimitem pozitia noastra, asteptand sa fim chemati, cel mai probabil maine. Va trebui sa avem o opinie astazi”, a declarat reprezentantul bancilor, potrivit stirirpesurse.ro.

Între timp, Teodorovici arată cât este de mândru de performanțele sale și anunță că ar putea candida chiar și la prezidențiale.

„Cândva o să candidez. Cândva o să candidez, cu siguranță. Aveți ca mărturie clară: cândva o să candidez și la prezidențialele din România. Nu mă întrebați și când anume, pentru că aceasta este surpriză. Știu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă”, a anunţat Eugen Teodorovici, marți seara, într-o emisiune la TVR

2 COMENTARII

  1. Trebuie să faceți și politică monetară reală și în beneficiul României , nu doar teatru și jocuri antiromânești și antiromani . Daca va pleaca peste o lună două și Balenă de la banca națională teoretic a României, și o să aveți norocul să va puna un suflet românesc la butoane , se mai schimba poate lucrurile și cu călătoria practicată de voi și susținută din exterior.

  2. Trebuie să faceți și politică monetară reală și în beneficiul României , nu doar teatru și jocuri antiromânești și antiromani . Daca va pleaca peste o lună două și Baluba de la banca națională teoretic a României, și o să aveți norocul să va puna un suflet românesc la butoane , se mai schimba poate lucrurile și cu cămataria practicată de voi și susținută din exterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here