Surprinde-ti angajatorii! Ce cursuri sa urmezi pentru a-ti asigura job-ul ideal

0
cv ideal

Lunile de vara reprezinta sansa ta de a-ti reorganiza si actualiza CV-ul, pentru a-i surprinde pe viitorii tai angajatori. In aceasta perioada ai ocazia sa urmezi cursuri de pregatire, programe de internship, de voluntariat sau sa participi la conferinte pe temele tale de interes, totul ca sa iti completezi portofoliul cu activitati ce vor fi apreciate de companiile si institutiile care urmaresc sa alature echipei lor doar oameni pregatiti si cu dorinta de implicare.

Dovedeste-le recruiter-ilor ca meriti un loc in echipa firmei implicandu-te constant in activitati ce iti actualizeaza cunostintele si abilitatile in domeniu. Fie ca aspiri sa lucrezi in institutii publice sau in marile companii straine care cauta specialisti la noi in tara, acum ai sansa sa accesezi oportunitatile pe care le ai la dispozitie, pentru ca odata cu toamna sa aplici la cele mai ravnite job-uri si sa iti demonstrezi cunostintele in medii noi si competitive. Este timpul sa iesi in evidenta, iar activitatile din aceasta perioada te pot ajuta sa obtii ceea ce iti doresti!

Alege unul dintre cursurile din aceasta lista ca sa iti asiguri succesul la angajare:

1. Niciun arhitect de top nu poate lucra fara ajutorul si precizia aplicatiilor Autocad, ideale pentru proiectare 2D si 3D. Ai totul la indemana – de la o biblioteca actualizata si completa de elemente, simboluri si componente, pana la posibilitatea de a crea si modifica detalii ale proiectelor tale. Invata cum sa utilizezi un astfel de program pentru a obtine proiectii impecabile si de calitate. Un astfel de curs, pentru utilizarea aplicatiilor Autocad, nu poate fi ignorat de niciun angajator care urmareste excelenta si profesionalismul in lucrarile sale.

2. Completeaza-ti studiile si experienta de IT-ist obtinand o diploma si practica de lucru in aplicatiile Autodesk, ideale pentru programatori. O serie dintre aplicatiile pe care le poti invata, se adreseaza celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile in dezvoltarea si testarea de jocuri online, iar daca te numeri printre pasionatii de acest domeniu, poti obtine cu usurinta acreditarea de care ai nevoie ca sa ii surprinzi pe angajatorii straini cu sedii in Romania. Acestia cauta forta de munca experimentata, dar si dornica sa invete in continuare secretele programarii de top.

3. In schimb, daca iti doresti sa lucrezi intr-unul dintre ramurile comunicarii, din CV nu trebuie sa iti lipseasca pregatirea si cursurile specializate de Relatii Publice. Fie ca ai sau nu o baza teoretica in domeniu, trebuie sa demonstrezi implicarea ta activa in tot ceea ce are legatura cu acest mediu in permananta schimbare. Relatiile Publice, Social Media si Marketingul nu mai sunt de ceva timp domenii in care te poti descurca fara o pregatire detaliata, ci iti solicita acum, mai mult ca oricand, implicarea pentru a acumula cat mai multe cunostinte si pentru a dezvolta practici inedite de lucru.

Pregateste-te pentru noua etapa de recrutari si ocupa postul dorit fara prea multe batai de cap. Vara aceasta este perfecta pentru a dezvolta abilitati noi, dar si pentru a aprofunda cunostinte excelente in domeniile preferate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm scrie un cometariu
Te rugăm introdu numele tău