Se închide circulația pe strada Virtuții, în zona podului Ciurel

pressalert.ro

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că astăzi, 4 iulie, începând cu ora 7.00 dimineaţa, vor sosi în şantier utilajele şi prima grindă (41 de tone) aferentă tablierului metalic ce face joncţiunea peste bd. Virtuţii.

În acest scop, circulația se va devia traficul în zona Ciurel, pe sensul Piaţa Presei către bd. Ghencea. Devierea se face pe breteaua executată de antreprenor.

Proiectul pasajului Ciurel

Acest proiect, iniţiat în urmă cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de execuţie de 10 %, iar în prezent, nodul Virtuţii, componentă a acestei investiţii, e realizat în proporţie de peste 90%. Proiectul are 3 componente: Nodul Virtuţii (care presupune un pasaj peste râul Dâmboviţa şi peste Şoseaua Virtuţii cu descărcare imediat în Cartierul Drumul Taberei), o altă secţiune până în centura Bucureştiului şi a treia – din centura Bucureştiului până în autostrada A1.

Proiectul urmăreşte realizarea unui drum expres care face legătura între Splaiul Independenţei şi Autostrada A1: se traversează Şoseaua Virtuţii, apoi se poate ieşi în cartierele Drumul Taberei şi Militari, de acolo în Centura Bucureştiului şi mai departe în Autostrada A1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here