Sărbătorile care celebrează iubirea vin la pachet cu cadouri personalizate

Cadouri Valentine s Day

Luna februarie aduce cu ea sărbatori care celebrează iubirea în multe colțuri ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute sărbători ale iubirii în România poartă numele de Dragobete.

În cultura română, Dragobete era fiul babei Dochia, care prin frumusețe și vitejie cucerea toate fecioarele. Astfel, numele său a fost preluat în popor și a devenit un simbol al iubirii. În celălalt colț al lumii, o altă sărbătoare care celebrează iubirea este cunoscută sub numele de Valentine’s Day. Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day este una dintre cele mai populare sărbători din lume, iar semnificația ei a început să prindă rădăcini și în cultura noastră. Oamenii traditionaliști sunt încă fideli sarbătorii Dragobete, iar tinerii, în general, se îndreaptă către Valentine’s Day. Cu toate acestea, amândouă au în comun simbolul dragostei și al manifestării sentimentelor de iubire față de partener. Astfel, aceasta este perioada prielnică pentru a-i oferi persoanei de lângă voi câteva mici atenții de dragoste.

Ce cadouri oferim în perioada sărbătorilor de dragoste?

Indiferent dacă sunteți adepți ai sarbătorii Dragobete sau sunteți pro Valentine’s Day, trebuie să știți că în această perioadă un mic gest de atenție poate însemna foarte multe pentru cel de lângă voi. Cadourile nu trebuie să fie fastuoase, sofisticate sau de lux, ci din contră, ele trebuie să fie încărcate cu un mesaj profund, menit să simbolizeze dragostea pe care o purtați. Astfel, în rândurile de mai jos sunt prezentate trei idei de cadouri potrivite în această perioadă.

1.  Căni personalizate

Daca partenerul dumneavoastră este un iubitor al cafelei în zorii dimineții, atunci o cana personalizata este cadoul perfect. Puteți să personalizați cana cu o imagine dintr-un moment important din viața voastră de cuplu precum: prima întâlnire, primul sărut, căsătoria, etc. Daca nu sunteți un adept al acestor lucruri, atunci o declarație de dragoste imprimată pe cana personalizată poate să aibă un impact ridicat.

În cazul în care doriți să oferiți declarației de dragoste mai multă intimitate, atunci optați pentru căni personalizate termosensibile. Cu ajutorul proprietății de termosensibilitate, cana personalizată o să dezvăluie imaginea printată doar atunci când în cană este turnat un lichid la o anumită temperatură.

2. Parfumuri

Iubitorii de parfumuri știu că un parfum este o oglindire a interiorului unei persoane. Sofisticate și dichisite, acordurile olfactive sunt menite să radiografieze personalitatea purtătorului. Așa că, pentru sărbătorile dragostei puteți să vă îndreptați atenția către un parfum care sa oglindească fie relația dintre voi doi, fie personalitatea celui căruia îi dăruiți parfumul. Încercați prima dată parfumul în magazinele offline pentru a vedea dacă mixul de note reprezintă ideea pe care doriți să o transmiteți prin dăruirea acestui parfum.

3. Tricouri personalizate

Selecția de tricouri personalizate pentru cupluri reprezintă un cadou perfect pentru a arăta legătura dintre voi doi. Puteți să vă îndreptați atenția către tricouri personalizate simple, în non culori, cu un mesaj reprezentativ pentru cuplul vostru. În cazul în care doriți să fie un tricou personalizat doar pentru el, atunci puteți să vă orientați către o imagine din viața voastră de cuplu încununată de o declarație de dragoste sinceră, din suflet.

Dacă nu doriți ceva atât de personal, atunci puteti să vă îndreptați către hobby-ul pe care partenerul dumneavoastră îl are. Personalizați tricoul cu o imagine reprezentativă pentru pasiunea lui și așa știți că acest cadou o să fie purtat tot timpul cu mare drag, indiferent de ocazie.

4. Perne personalizate

Atunci când se lasă seara este atât de bine să strângi pe cineva în brațe. Ei bine, dacă aveți nopți în care nu sunteți lângă persoana iubită din cauza serviciului sau a altor cauze, atunci o pernă personalizată poate să fie cel mai bun cadou. Pernele personalizate puse la dispoziție de Copyzone pot să fie în formă pătrată sau în formă de inimă. Așa că, de Valentine’s Day sau de Dragobete oferă-i persoanei iubite o pernă personalizată cu imaginea voastră sau de ce nu, precum în cazul cănii personalizate, cu o declarație de dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here