Samsung primește o lovitura grea. Ce spun jurnaliștii care au testat telefonul pliabil de lux, Galaxy Fold

Sursa foto: BGR.com

Probleme mari de imagine pentru Galaxy Fold! Mai mulți jurnaliști, care au avut acces la smartphone-ul pliabil de lux al Samsung – care va putea fi cumpărat începând cu 26 aprilie, susțin că noile dispozitive primite s-au stricat după doar câteva zile de la folosire, scrie CNN preluat de hotnews.ro.

Mark Gurman, care face recenzii pentru publicația Bloomberg, a afirmat că „dispozitivul este complet stricat și de nefolosit după doar două zile”. Ei, bine, într-o serie de postări pe o pagină socială, el a arătat cum ecranul s-a stricat după ce a scos folia protectoare. 

În plus, Dieter Bohn de la The Verge a anunțat că smartphone-ul primit de el are o „mică umflătură” în ceea ce pare a fi o balama defectă. Ba mai mult, și alți jurnaliști din domeniu au raportat că ecranul telefonului de 2.000 de dolari are un pâlpâit constant. 

Orice problemă cu noul telefon ar putea reprezenta o problemă mare pentru Samsung, în condițiile în care compania încă își revine după dezastrul Galaxy Note 7, când milioane de unități au fost rechemate din cauză că bateriile explodau. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here