Reacția PSD la campania ”România vrea autostrăzi”: Anunță lucrările la centura Bacăului și se laudă că-și respectă promisiunile

PSD a anunțat că vineri, la ora 12:30, vor începe lucrările la centura ocolitoare a Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei. Vineri, adică fix în ziua în care va avea loc protestul masiv față de refuzul politicienilor de a construi autostrăzi. 

”#NeRespectamPromisiunile” – s-au lăudat social-democrații în postarea de pe Facebook, asta deși ei s-au aflat la putere, în diverse forme, în 20 din ultimii 29 de ani. Atât de bine și-au respectat promisiunile, încât autostrăzile din România strălucesc prin absență.

”Autostrada Moldovei începe azi!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier.

#NeRespectamPromisiunile”, a transmis PSD, pe pagina sa de Facebook.

”PSD (PDSR/FSN) a guvernat România (oficial) aproape 20 de ani din cei 29, singuri sau împreună cu diverși aliați”, arată Ciprian Basarab, tot pe Facebook:

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Protestul a fost inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care va inaugura, tot de la ora 15.00, primul și singurul metru de autostradă din Moldova, construit chiar de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here