Produse agroalimentare româneşti, promovate în China

Târgul SIAL China | sursă foto: sialchina.com

Şaisprezece producători au căutat noi pieţe de desfacere pentru alimentul românesc la SIAL China, desfăşurat în perioada 14-16 mai 2019, la Shanghai, unde au expus, timp de trei zile, produse proprii în pavilionul naţional al României. 

Firmele româneşti au fost prezente în două standuri tip insulă, cu o suprafaţă totală de 180 mp, cu 12% mai mare decât la ediţia din 2018, alături de pavilioanele naţionale ale celor mai mari producători la nivel mondial din domeniul agroalimentar.

În 2019 s-a înregistrat o participare record în istoria celor douăzeci de ediţii de până acum: 4.300 expozanţi din 65 de ţări, peste 112.000 de vizitatori profesionişti, o suprafaţă expoziţională de 199.000 mp, 17 hale de prezentare.

Sub brandul de ţară pentru sectorul agroalimentar, „Romania, the Green Garden of Europe”, la Shanghai, au expus 16 producători: Agrosemcu, Albrau Prod, Artesans Del Sucre, Cosm-Fan Carmangerie, Croco, Doripesco Prod, Germino, Grande Dolceria, Kalpo, Natural, Monceanu Inocasings, Passage Food, Prutul, Romaqua Group, Scandia Food, Tual Fast Chance 98. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here