Primăria Sibiu a deschis noul skate park din zona Obor

Skate Park Sibiu, zona Obor | sursă foto: tribuna.ro

Noul skate park a fost amenajat pe o suprafaţă de peste 10.000 m2, din care pe mai mult de 3.000 m2 s-au montat opt ansambluri de elemente specifice prefabricate din beton. Parcul pentru skateboarding este deservit de o clădire cu vestiare şi grupuri sanitare.

În jurul acestor instalaţii s-a amenajat o zonă pietonală pe 2.000 m2 pe care s-au creat alei, s-au montat bănci şi s-a completat cu zone verzi în suprafaţă de 3000 de m2 pe care s-au plantat arbuşti şi copaci.

Pentru a viabiliza zona parcului, a fost amenajat drumul de acces spre acesta şi o parcare de 60 de locuri pentru autovehicule şi 12 suporţi pentru biciclete. De asemenea, parcul este luminat de 33 de corpuri de iluminat cu LED şi supravegheat de un sistem cu 8 camere video, o măsură anti-vandalism necesară.

Constructorul contractat pentru realizarea acestei lucrări a fost SC Sport Play Sistem SRL din Turda, judeţul Cluj. Valoarea investiţiei este de 4,6 milioane de lei. Parcul va fi administrat de Serviciul public de Administrare a Domeniului Public si Privat al Municipiului Sibiu şi va fi deschis zilnic de la ora 10 la ora 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here