Primăria Sectorului 1 premiază performanţa în educaţie cu premii in valoare de 5000 lei

elevi
sursa foto: avantaje.ro

Premii individuale în valoare de 1.500 lei, 2.500 lei şi 5.000 lei pentru cei mai buni elevi din Sectorul 1.

Elevii care au obţinut rezultate deosebite, în sesiunea iunie-iulie 2018, la Examenul Naţional de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională, precum şi la Olimpiadele Internaţionale au fost premiaţi miercuri, 14 noiembrie,  de către primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul instituţiei.

Cinci absolvenţi de Bacalaureat, care au avut media zece, au fost recompensaţi cu suma de 2.500 de lei fiecare, iar 14 elevi care au avut aceeaşi performanţă (media 10) la Evaluarea Naţională au fost premiaţi cu suma de 1.500 de lei fiecare.

În plus, trei elevi de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, care au obţinut medalia de argint la Olimpiadele Internaţionale de Informatică şi Matematică, au primit suma de 5.000 lei fiecare. Este vorba despre Olimpiada de Informatică a Europei Centrale desfăşurată în perioada 12-18 august 2018 la Varşovia şi despre Olimpiada Internaţională de Matematică găzduită de Municipiul Cluj-Napoca în perioada 3-14 iulie 2018. Astfel, 22 de elevi din liceele aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1 au primit recunoaşterea meritelor şi muncii depuse în cursul anului şcolar 2017-2018.

„Încă de la începutul mandatului meu, investiţiile în educaţie au reprezentat o prioritate pentru administraţia pe care o conduc. Premiul „Excelenţă în Educaţie”, obţinut săptămâna aceasta în cadrul galei Asociaţiei Municipiilor din România, confirmă faptul că în Sectorul 1 avem cele mai căutate şcoli din Bucureşti, cu dascăli de excepţie şi elevi foarte bine pregătiţi, cu care ne mândrim. Vom premia întotdeauna excelenţa în educaţie şi performanţele elevilor noştri, pentru că valoarea şi munca susţinută trebuie recunoscute şi recompensate”, a afirmat  primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

1 COMENTARIU

  1. Cît timp NU va exista în școli manualul Creaționismului, veți evolua în regres. Acesta manual unic, ar putea fi creat de genii care sunt în lume la ora actuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here