Ponta avertizeaza: ,,Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând’’

foto: bugetul.ro

Fostul premier Victor Ponta, a lansat, luni, la TVR1, un avertisment către fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, despre care spune că Liviu Dragnea „îi va rupe gâtul cât de curând”, potrivit stiripesurse.ro.

,,Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguța are multe defecte, dar are mai mulți neuroni”, a declarat Victor Ponta, la TVR 1.

Totodata, liderul Pro Romania a lansat săgeți și către alți social-democrați ajunși în prima linie, precum Codrin Ștefănescu, pe care l-a numit „sinistru”, informeaza B1.

„Nu prea mai sunt pesediști în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau și pe vremea mea, dar nu erau șefi. Pesediștii sunt dați afară acum. PSD primește 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro. Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenți la învestirea lui Donald Trump”, a mai adăugat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here