Orange, noi explicații după ce rețeaua de telefonie mobilă a picat în aproape toată România: Ce se acunde în spatele defecțiunii

Sursa foto: orangefab.com

Rețeaua de telefonie mobilă Orange a picat, miercuri, în aproape toată România. Utilizatorii se plâng că nu pot suna și nici nu pot trimite mesaje.

Compania anunță pe Facebook că au fost identificate trei secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți, două dintre ele fiind simultane. 

“Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare“, se arată într-un comunicat al companiei de telefonie mobilă.

Iată câteva dintre comentariile lor: „Vedeti mai bine ca nu e deloc semnal in zona Vanatori, langa Galati”, „Nici net nici apel de voce”, „a picat in toata tara”, „Nici la Tmisoara nu merge reteaua (date, voce)”, „Oradea fara semnal”, etc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here