O nouă EXPLOZIE zguduie Sri Lanka! Scena DEZASTRULUI, lângă o biserică

Sursa foto: Facebook/ North East Today

O furgonetă parcată în apropierea unei biserici din Sri Lanka unde zeci de oameni au fost ucişi duminică a explodat luni, a relatat un martor pentru Reuters, potrivit căruia deflagraţia s-a produs în momentul în care o echipă de genişti încerca să dezamorseze un dispozitiv exploziv, relatează Agerpres.

„Furgoneta a explodat când echipa de deminare a STF (Forţa Specială de Reacţie Rapidă) şi forţele aeriene au încercat să dezamorseze bomba”, a declarat martorul citat.

Vestea vine în contextul în care poliţia din Sri Lanka a găsit 87 de detonatoare de bombe în autogara principală din capitala Colombo, la o zi după seria de atentate sinucigaşe în care şi-au pierdut viaţa cel puţin 290 de persoane, inclusiv cetăţeni străini, relatează AFP şi Reuters preluate de Agerpres.

Între timp, s-a descoperit că atacurile coordonate din Sri Lanka au fost comise de o grupare islamistă locală. Un purtător de cuvânt al guvernului de la Colombo a declarat că responsabili pentru acest masacru sunt membrii mișcării National Thowheed Jamaat. Atentatele au dus la moartea a peste 290 de oameni şi rănirea a peste 500. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here