O aplicație de pontaj eficientizează activitatea departamentului de resurse umane

hr

Din ce în ce mai multe companii au conștientizat în ultimii ani importanța automatizării proceselor repetitive în departamentul de HR.

Aceasta eliberează personalul de resurse umane de o serie de activități repetitive, permițându-i să se concentreze asupra unor activități mai complexe și chiar să participe activ la strategia de business a organizației.

Ce avantaje are utilizarea unei aplicații de pontaj?

Implementarea unei aplicații HR de pontaj este una dintre cele mai eficiente soluții de automatizare în cadrul unei organizații. Aceasta va avea ca efect un mai bun management al timpului tuturor angajaților – de la membrii echipelor la manageri și personalul de HR.

Evidența exactă a orelor de prezență, a turelor sau a orelor suplimentare, precum și posibilitatea de a crea rapoarte cu anumite date din aplicația de pontaj sunt doar câteva dintre funcționalitățile de care vei beneficia automatizând această activitate.

În plus, o aplicație de prezență pentru angajați îți va permite să le oferi acestora mai multă flexibilitate. În funcție de nivelul de încredere pe care dorești să îl acorzi angajaților, aceștia vor putea ponta fie prin intermediul cardurilor de pontaj, sistem cu care aplicația de pontaj este integrată, fie direct în aplicația de pontaj online. Mai mult, fiind vorba de o aplicație de pontaj online, se poate realiza și pontaj mobil, de pe orice device conectat la internet, de exemplu pentru lucrul pe teren.

Alegând o soluție HR de pontaj  a unui furnizor de încredere, te vei asigura că respecți legislația în domeniu – inclusiv în ceea ce privește normele GDPR, furnizorul adaptând în permanență software-ul în funcție de modificările legislative curente.

Soluția HR Sincron: administrare de personal, pontaj și salarizare, completată de facilitățile de Self Service

Platforma online Sincron HR Software a fost gândită să ofere o soluție completă de HR, ce se poate plia pe nevoile clienților săi. Aceasta e concepută ca o soluție de tip modular, ce poate digitaliza un număr important de procese din sfera HR, de la recrutare la onboarding-ul angajaților și administrarea de personal și până la pontaj, salarii, managementul performanței și al activităților de formare sau comunicarea internă.

În funcție de necesarul companiei, poți opta și pentru module independente, cu care să automatizezi procese consumatoare de timp, energie și resurse.

Poți alege, de exemplu, să digitalizezi procesele de administrare de personal, pontaj și salarizare. Acestea sunt, practic, interdependente, pentru că datele din modulul de administrare de personal, odată introduse, vor fi utilizate și pentru alcătuirea fișelor și rapoartelor de pontaj, care vor sta la baza procesului de salarizare.

În paralel, platforma HR oferă facilități de Self Service pentru toți jucătorii organizației: angajat, manager sau specialist HR.

De exemplu: angajatul generează o cerere de concediu care ajunge automat la manager, pentru a fi aprobată. Odată ce această cerere a fost aprobată, ea se înregistrează în aplicația de Pontaj, datele extrase din aceasta putând fi utilizate mai departe, pentru salarizare.

Fluxul este așadar automatizat în întregime, în software-ul de calcul salarial, iar timpul necesar tuturor operațiunilor este redus la maxim.

Indiferent că optezi pentru achiziția soluției HR Sincron All-in-One sau a modulelor pentru procesele a căror automatizare ar trebui adoptată prioritar – respectiv softul de administrare de personal, softul de salarizare și aplicația de pontaj, vei pune la dispoziția salariaților tăi o soluție sigură și simplu de utilizat. Soluția oferită de HR Sincron este adaptată cerințelor GDPR, pentru a păstra siguranța datelor personale ale angajaților pe care departamentul HR trebuie să le stocheze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here