Nu stii ce daruri sunt potrivite angajatilor din compania ta? Ofera-le un Card Cadou!

Card cadou

De cativa ani, comenzile online si cele facute de pe mobil au ajuns sa faca parte din experienta cadourilor de sarbatori. Unul dintre cele mai populare daruri facute angajatilor, un Card Cadou, este o metoda din ce in ce mai eficienta de a stimula si intari legaturile dintre echipele companiei.

Fiind printre cele mai des intalnite metodede a-ti oferi aprecierea fata de munca depusa pe parcursul anului, un Card Cadou se bucura de multiple avantaje. In primul rand, ii ofera libertate totala persoanei de a-si achizitiona ce isi doreste, cand doreste. Pot fi personalizate cu un mesaj si sunt foarte usor de comandat, depozitat si distribuit, in comparatie cu cadourile clasice.

Card cadou online

Din aceste motive, iata trei avantaje pe care ti le aduce un parteneriat cu un serviciu online de Card Cadou:

1. Usurinta de folosire

Cifra estimata de Shopify, in ceea cepriveste suma totala obtinuta din vanzari online in 2018, este de 123.4 miliarde de dolari. Astfel, cu cat este mai usor de folosit un Card Cadou, cu atat mai atragatoare va fi aceasta optiune pentru angajatii din cadrul companiei tale.Astfel, vei asigura un impact in viata echipei tale de angajati, iar daca profiti de aceasta perioada, cea a Craciunului, vei da un start excelent angajatilor in noul an!

Mai mult, angajatii companiei tale iau in calcul si valoarea acestui card cadou, ceea ce le aminteste de performantelelor pe parcursul intregului an. Impactul avut asupra bugetelor rezervate shoppingului, din perioada sarbatorilor, nu va fi usor de inlaturat. In plus, compania ta va avea parte de un alt mare avantaj: faptul ca un card cadou, oferit cu ocazia sarbatorilor, nu este impozabil, nefiind cuprins in baza lunara de calcul, in anumite conditii.

2. Gratificare instanta

Un Card Cadou devine activ imediat ce intra in posesia beneficiarului. Astfel, acesta il poate folosi fie online, pentru a-si comanda de pe internet produsele favorite, fie fizic, direct in magazin. Aceasta flexibilitate este foarte importanta atunci cand vine vorba de alegerea unui cadou pentru cei dragi. In plus, aceasta perioada a anului este una foarte aglomerata, iar multi dintre noi nu avem timp sa facem cumparaturile exact cand ne dorim. Astfel, un Card Cadou ne ofera aceasta optiune de a putea comanda online din mers, de oriunde am fi.

3. Livrare si depozitare lejera

Alaturi de gratificarea instanta, un alt avantaj major cand vine vorba de parteneriatul cu un serviciu de tipul Card Cadou este si livrarea rapida, alaturi de mijloacele usoare de depozitare a cardurilor. Poti uita de planificarea cu luni inainte sau de lupta departamentului de HR cu bugetele alocate. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Card Cadou, de unde poti alege suma cardului si adresa de livrare, impreuna cu un mesaj personalizat pentru destinatarul cadoului.

Putem observa cu usurinta cum aceasta metoda eficienta de a face cadouri este din ce in ce mai folosita, de catre companii si persoane fizice deopotriva. Astfel, pentru a face o bucurie angajatilor tai, ia in calcul si optiunea unui Card Cadou, ca sa te asiguri ca vor avea parte de tot ceea ce isi doresc de sarbatori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here