Nokia va implementa Android 10 pe smartphone-uri

Android 10 Nokia

Incepand cu ultimul semestru al anului curent, utilizatorii Nokia vor beneficia de actualizarea Android 10 si implicit de cele mai recente experiente Android.

„Cu un palmares de actualizari rapide ale sistemului de operare, portofoliul de smartphone-uri Nokia a fost primul care a beneficiat de doua actualizari majore de software, de la Android Nougat la Android Oreo si apoi Android Pie. HMD Global a fost producatorul care a oferit actualizarea Android Pie pentru intreg portofoliul de smartphone cel mai rapid.  Prin planul comunicat astazi, ne propunem sa actionam si mai repede in cazul actualizarii la Android 10. HMD Global este singurul producator dedicat 100% sa ofere cel mai recent Android pentru intreg portofoliul. Multumim tuturor utilizatorilor din programele Beta, care ne ajuta sa pastram promisiunea unica Android si sa ne asiguram ca experientele cu smartphone-urile Nokia se imbunatatesc constant,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Promisiunea unica Android a HMD Global garanteaza 2 ani de actualizari ale sistemului de operare si actualizari de securitate timp de 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here