New.Flatfy.ro a lansat un catalog de imobiliare noi. Aici veți găsi toate Ansamblurile Rezidențiale din România

flatfy

Motorulde căutare Flatfy este un catalog unic cu Complexuri Rezidențiale finisate, care se construiesc și care sunt în stadiu de proiectare. Acum aveți posibilitatea de a vedea 1303 proroziții de Ansambluri Rezidențiale direct de la 530 de dezvoltatori în întreaga țară.

Pentru noi este forte important să înțelegem mai bine dorințele și grijile cumpărătorilor și pentru a îmbunătăți produsul nostru -IT Flatfy face regular sondaje și cercetări.  

Cumpărătorii înainte de a cumpăra locuințele proprii vreau să știu cât mai mult despre apartament: materiale pereților, infrastructură Ansamblului Rezidențial, puncte de interes se află în jurul și altele. Flatfy a aflat niște probleme principale în căutarea apartamentului nou. Prima problemă  – lipsa de experiență în cumpărarea locuinței. Altă întrebare este lipsa informațiilor structurate și fiabile. Nu este atât de ușor să compari două imobile în stadiul construcției de la diferiți dezvoltători.

Anume pentru aceasta, Flatfy deja a găsit toate Ansamblurile Rezidențiale. Echipa catalogului a structurat toate informațiile despre imobiliare noi în România. Noi oferim posibilitatea de a căuta și selecta Ansamblurile Rezidențiale pe hartă. Vă rămâne numai să selectați și să comparați!

În catalogul nostru pentru fiecare complex am aflat prețul minim pentru un metru pătrat. Acest preț permite selectarea Complexului Locativ și oferă posibilitatea de a înțelege care imobiliar este scump pentru mine și care mi se potrivește. În viitor planificăm să aprofundăm informațiile privind costul, concretizând până la prețul apartamentelor întregi în parte. Pentru acest lucru, este nevoie să cooperăm mai intens cu dezvoltatorii și vânzătorii de bunuri imobiliare. Echipa New.Flatfy.ro și Flatfy.ro așteaptă cu nerăbdare o colaborare rezultativă din partea lor.

Piața imobiliarelor noi este o investiție mare, pentru ca 50% din apartamentele noi cumpărate sunt achiziționate la stadiul fundației sau în stadiu de construcție. Anume aceasta este riscul de a rămâne fără banii investiți și fără locuința achiziționată. Noi nu oferim garanții că blocul va fi construit, dar garantăm la maxim cele mai actuale și fiabile informații de pe site-ul nostru.  

Pe fiecare pagină a dezvoltătorului există informația principală despre compania, decât timp există compania, câte proiecte are acum în stadiu de construcție și câte deja sunt finalizate. Este un lucru folositor pentru ca utilizătorul să poată evalua mai bine „riscurile investiționale”.

Imobiliarele New.Flatfy.ro poate ușor fi accesat la calculatorul personal, tabletă și telefon mobil. 

New.Flatfy.ro – o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Vă amintim, că Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunțurile de vânzare și chirie a locuințelor și oferă posibilitatea de a alege confortabil locuințele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piață. Flatfy operează în 37 de țări, în 2016 proiectul a fost lansat în România și la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de blocuri noi în Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here