Ludovic Orban: Aurul României nu sunt lingourile pe care vrea să le aducă Dragnea ca să le transforme în ghiuluri

demisie-orban-ceruta-in-pnl-285737
Sursa foto: B1

Liderul PNLLudovic Orban, a declarat joi, la Piatra Neamț, că e vremea ca oamenii cinstiţi să conducă România și că bogăția țării nu constă în aurul pe care Liviu Dragnea vrea să îl areaducă în țară, ci este reprezentată de oameni. 

“Oare ce om fi făcut rău de am ajuns să fim pedepsiţi, să fim conduşi noi, un popor de oameni cu şapte ani de acasă, un popor de oameni credincioşi, un popor de oameni inteligenţi, un popor de oameni plini de viaţă, ospitalieri cinstiţi, cu ce am păcătuit de am ajuns să fim conduşi de toate cozile de topor, de toţi hoţii, de toţi tupeiştii, de toate scursurile care au ajuns în capul trebii în România. E vremea, e vremea dragii mei ca oamenii buni, ca românii cinstiţi, românii harnici, românii civilizaţi, românii europeni să conducă în România şi să îi trimită pe cei care şi-au bătut joc de ţara asta în ultimii 30 de ani, să-i trimită de aici, să nu-i mai vedem niciodată pentru că România merită o altă soartă”, a declarat Ludovic Orban la Piatra Neamţ, potrivit Știripesurse.ro. 

,,România e o ţară bogată, care nu numai că are bogăţii, are un popor minunat. Aurul României nu sunt lingourile pe care vrea să le aducă Dragnea şi cu Vâlcov de la Londra ca să le transforme în ghiuluri şi în inele, aşa cum spunea ministrul Economiei, aurul României sunt românii, aurul României sunt oamenii care trăiesc în această ţară şi oamenii care mulţi au fost obligaţi să plece din ţara asta ca să-şi găsească norocul”, a mai spus Ludovic Orban.

2 COMENTARII

  1. De ce sa dati voi 300.000 euro pe an sa va tina aurul laBanca Anliei, daca eu vi-l pot tine pe gratis la palatul meu din Halexandria ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here