Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM

Sursa foto: Gazeta de Sud

Caurmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listenoi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoiriiParcului auto naţional (ProgramulRabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cuefect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutiernepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 226 dosare pentru 413 autovehicule și 4 contestații pentru 12 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 34 dosare pentru 62 autovehicule (13 electrice hibride și 49 pur electrice).

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here