La ce să ne așteptăm de la Apple?

https://amp.businessinsider.com/images/5b884e5504f1622b008b5862-960-480.jpg

Mâine Apple va lansa noile telefoane iPhone și noul Apple Watch, dar se vorbește și de posibilitatea unor noi căști wireless.

Experții se așteaptă ca Apple să vină cu 3 telefoane cu ecrane performante și de înaltă calitate. Două dintre ele au ecrane „super-high-definition” OLED de 5,8 respectiv 6,5 inch, foarte asemănătoare cu iPhone X , numele lor  presupunându-se a fi iPhone XS şi iPhone XS MAX.

Cel de-al treilea telefon lansat de Apple va fi unul mai accesibil, acesta având un ecran de 6,1 inch LCD, dar și o cameră ceva mai slabă comparativ cu cele mai noi telefoane iPhone. Prețul acestuia se estimează a fi undeva între 550-650 de dolari.

Apple Watch-ul pe care îl vor lansa mâine se dorește a fi cu un ecran mai mare, fără margini, cu o durată de viață mai lungă a bateriei și noi funcții, inclusiv în ceea ce privește urmărirea stării de sănătate.

Se așteaptă desigur și lansarea unor noi sisteme de operare pentru iPhone, Ipad, Apple Watch și AppleTv, dezvăluite într-o conferință din luna Iunie. Numele lor sunt iOS 12, Watch OS 5 si tvOS 12.

Sursa: businessinsider.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here