Guvernul va adopta vineri rectificarea bugetară

b1.ro

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat duminică , la Vaslui, că vineri va avea loc o ședința de guvern unde va fi adoptată și rectificarea bugetară pe anul 2019.

Joi este programat să aibă loc, în Parlament, votul asupra moțiunii de cenzură depusă de Opoziție împotriva Guvernului Dăncilă.

„Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea ședință de guvern, vom avea rectificarea bugetară și mai multe acte normative atât de așteptate în întreaga țară”, a spus Viorica Dăncilă, duminică, la Vaslui.

„Eforturi jenante” pentru a ascunde rezultatele dezastruoase ale guvernării

Dan Barna a declarat că Viorica Dăncilă face în continuare „eforturi jenante” pentru a ascunde rezultatele dezastruoase ale guvernării. Președintele USR a adăugat că Executivul trebuie să vină cu o rectificare bugetară de 8 miliarde de lei pentru acest an.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă – intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!” – a fost citită joi în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, dezbaterea și votul asupra acesteia urmând să aibă loc joia viitoare. Calendarul a fost stabilit miercuri, în urma unei ședințe de plen în care PSD a eșuat în planul de a impune sâmbătă votul la moțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here