”Ghiozdanul de 100 de euro pentru fiecare elev” – Ecaterina Andronescu, noi propuneri

andronescu
sursă foto: cotidianul.ro

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, are un nou proiect. După ce a renunțat la manualele editurii unice  și anunță că se vor cumpăra manuale școlare prin licitație deschisă, Andronescu vrea să introducă “ghiozdanul de 100 de euro pentru fiecare elev”.

”Avem bani şi pentru un proiect care nu a fost dezvoltat în anii anteriori şi anume un ghiozdan complet pentru fiecare elev.

Costul cu un asemenea echipament ar fi undeva la 100 de euro bucata. ”, a declarat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Saltul ar fi uriaș dacă e gândim că anul acesta Ministerul a aoferit  ghiozdane cu rechizite la un preț între 15 și 24 de lei pe elev, pentru 360.000 de elevi.

În același interviu pentru evz.ro, Ecaterina Andronescu a fost întrebată și de stadiul programului pentru Rechizite în școli. Răspunsul a fost următorul: ”Acela a fost un proiect dezvoltat de Ministerul Educaţiei în 2001, după care a fost descentralizat şi derulat de autorităţile locale. Care este diferenţa? Acest proiect a fost introdus printr-o lege care stabilea un nivel minim al veniturilor pe cap de familie. Între timp, din 2001 până acum, acest nivel s-a modificat substanţial. În 2001, cam 1.200.000 de copii primeau aceste rechizite, acum mai primesc vreo 200.000″.

2 COMENTARII

 1. Dacă nu veți desființa Evoluționismul din toate școlile și dacă nu se va înfăptui manualul Creaționismului, VOM începe exterminarea populației lumii cu vremea și cutremurele.
  Furtuna 7/13 HRISTOS 7, TIȘBITUL 13; FUR.TU.NA. FUR.NA.-Nufăr, TU-Tișbitul. Nufărul Lui Hristos și Tișbitul.
  VÎN.TUL. VÎN-Vîna, TUL-Tișbitul. Vîna lui Tișbitul.
  STORM 11 CHRIST 11, Storm 8 Tishbite 8; ST.ORM. ST-Tishbite, ORM-Romania. Christ and Tishbite from Romania.
  THE Wind 3/9 GOD JESUS 3/9; WIND 4 MARY 4; The Wind 15 ELIJAH 15; WIN.D. WIN, D-Darkness. The darkness win.
  CU.TREMUR. CU-Cuie, TREMUR. Tremur de la cuie.
  earthquake 20 JESUS CHRIST 20; EA.R.TH.QUAKE. EA-Elijah, R-Red, TH-Tishbite, QUAKE. The quake of Jesus Christ and Elijah Tishbite in red. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care furtunile și cutremurele sunt create pe Terra și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

 2. In comparatie cu ghiozdanul meu din anul 1946 care era O TRAISTUTA DE CARPA si in care puneam doar tablita, condeiul si abecedarul mostenit dela nenea si ghiozdanul de azi, trebuie sa recunoastem ca ESTE O DIFERENTA MARE…!!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here