Firma Euromateria inovează industria construcțiilor rezidențiale!

Euromateria SRL

Industria de construcții rezidențiale continuă să fie în plină dezvoltare. De aceea, firmele de construcții sunt nevoite sa țină pasul cu schimbările din piața imobiliară și cu trendurile actuale. Fiecare om are din ce în ce mai multe nevoi și caută o locuință perfectă, care să îi indeplinească toate necesitățile. Asta inseamnă că firmele de construcții trebuie să se adapteze și să ofere servicii complete pentru a răspunde cererii și a avea succes.

Firma pentru constructii în Bucuresti Euromateria SRL vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști, cu o vastă experiență în domeniu, pentru realizarea lucrărilor de construcții civile, industriale și rezidențiale. Misiunea firmei este de a oferi soluții complete în ceea ce privește orice tip de structură, finisaj, amenajare, modificare și reamenajare pentru construcții.

Ce avantaje vă oferă colaborarea cu firma de construcții Euromateria?

Această firmă vă oferă planificare si inovație pentru servicii, analizează cu atenție fiecare detaliu înainte de a începe lucrarea, asigurând astfel o construcție eficientă, adecvată și profesionistă.

Conceptul firmei Euromateria este de “construcție totală”, de aceea ea asigură proiecte unificate. Astfel, dumneavoastră vă puteți bucura de servicii complete de instalații rezidențiale, de sisteme de răcire și încălzire, instalații electrice, soluții de energie regenerabila și ventilatie, la sisteme de climatizare.

Echipa de specialiști Euromateria vă pune la dispoziție lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, de demolare a construcțiilor, de pregătire a terenurilor, lucrări de instalații electrice, de instalații sanitare, instalații profesionale de incălzire și de aer condiționat, lucrări de tâmplărie și dulgherie, de placare a pereților, lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montare de geamuri, de învelitori , sarpante și terase construcții, rețele termice, tehnologice, apă și canalizare, terasamente, drumuri și platforme betonate, termice și de ventilație, construcții sportive (terenuri de sport, săli de sport, bazine de înot), centrale termice (montaj și reparații).

Specialiștii Euromateria oferă servicii complete, pentru că știu cât de important este pentru tine să te muți într-o locuință finalizată, fără să mai fie nevoie să apelezi la un instalator din București.

Serviciile de construcție rezidențiale sunt adaptate nevoilor clienților lor și sunt respectate atât cerințele și termenul de execuție al lucrării, cât și bugetul alocat de beneficiar.

Echipa formata din oameni pasionați și dedicați, cu experiență  și cu certificate care le atestă competența în coordonarea tehnică a lucrărilor (RTE), control tehnic de calitate (CQ), audit intern, management, calitate și mediu, restaurare și consolidare arhitectură / structuri istorice, ignifugare. Euromateria se asigură de fiecare dată că folosește cele mai bune metode pentru soluționarea problemelor și pentru mulțumirea clienților.

De ce Euromateria?

Deoarece experiența acumulată până în prezent și portofoliul de clienți îi face lideri în industria construcțiilor rezidențiale și subliniază faptul că pentru ei calitatea serviciilor este tot ceea ce contează.

Firma de construcții Euromateria respectă termenul de execuție, iar inginerii sunt atenți la fiecare detaliu. Profesionalismul și implicarea reprezintă doar câteva din calitățile care ii definesc și care alcătuiesc semnatura unei firme de construcții asupra lucrărilor, fiind susținută de o echipă de specialiști care execută construcții sigure și durabile.

Specialiștii găsesc mereu soluții inovatoare prin utilizarea unor tehnologii și materiale profesionale care conduc la realizarea unor construcții eficiente și de foarte bună calitate.

Planificarea și inovația sunt bazate pe calcule foarte precise, de aceea nu există niciun risc la terminarea lucrării. Atât materialele, cât și serviciile ce fac posibilă construcția unui edificiu sunt trecute prin filtrul reglementărilor la nivelul Uniunii Europene, detaliu care sporește încrederea beneficiarilor.

Echipa lor de 15 specialiști – ingineri și economiști – execută la termen lucrările contractate și este recunoscută prin calitatea, rigurozitatea și complexitatea construcțiilor finalizate.

Firma de construcții Euromateria se dedică mulțumirii clienților, ținând cont de nevoile și aspirațiile lor  și nu scapă din vedere tehnologia avansată care stă la baza proiectelor de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here