Eximtur, premiată pentru pentru rezultatele înregistrate în anul 2018

livetimisoara.ro

Compania Eximtur, a fost premiată, la nivel național și internațional, pentru rezultatele pe segmentul de business travel şi organizare de evenimente în anul 2018, transmite Agerpres.

„Eximtur a reuşit să arate că în România se dezvoltă companii serioase, care oferă servicii de calitate şi care pot competiţiona la nivel global. (…) Mulţumim celor peste 3.000.000 de clienţi corporate şi leisure pe care i-am deservit până în prezent, mulţi dintrei ei ne investesc cu încredere de 26 de ani, ei sunt cei care ne-au adus pe acest podium internaţional”, a declarat Lucia Morariu, preşedintele companiei Eximtur, cu ocazia primirii premiilor.

Afiliată la rețeaua globală de travel management Uniglobe, rezultatele Eximtur au fost recompensate cu o serie trofee în cadrul evenimentului internaţional „Uniglobe Global Rendezvous”, desfăşurat în perioada 17-19 mai 2019, care a reunit peste 300 de participanţi din toată lumea. Evenimentul premiază o dată la doi ani companiile cu cele mai bune rezultate din reţeaua Uniglobe.

Printre acestea se numără trofeul „Top Corporate Revenue Award”, pentru „Cel mai mare volum de venituri înregistrat din activitatea de corporate travel în regiunea Uniglobe EMEA”, trofeul „Platinum Circle Recognition 2019”, pentru cea mai înaltă distincţie acordată unui membru care face parte din Uniglobe Chairman’s Circle.

De asemenea, tot în luna mai, Eximtur a fost desemnată „Cea mai bună agenţie de business şi MICE”, ca urmare a rezultatelor înregistrate de divizia business travel si organizare evenimente pe parcursul anului 2018.

Înfiinţată în 1993, compania deține 24 de agenţii proprii sau francizate, în 16 oraşe din România, iar activitatea acesteia este organizată în patru divizii: business travel şi organizare evenimente, leisure travel, şi şcoala de turism, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here