Eurogiro lansează prima platformă de plată pentru Serviciile Financiare Poștale

bittv.info

Eurogiro Financial Supermarket reprezintă platforma deschisă de plată, de ultimă generație, care va da posibilitatea organizațiilor poștale să se implice în mod activ în servicii financiare, atât local cât și global la un nou nivel, fără precedent.

Veniturile poștale tradiționale sunt în scădere de mai mulți ani, în timp ce, până acum, potențialul enorm de câștiguri pentru Serviciile Financiare Poștale a fost canibalizat de noii jucători digitali globali.

Cu peste 600.000 de oficii poștale la nivel global și folosind noul Eurogiro Financial Supermarket, organizațiile poștale pot, în sfârșit, juca un rol central în economia digitală și deservi nevoile financiare ale tuturor clienților.

Organizațiile poștale au nevoie doar de un contract și de o integrare pentru a se conecta la Supermarket și accesa gama largă de Furnizori de Servicii Financiare, precum Operatori de Transferuri de Bani, servicii bancare de bază, magazine online, reîncărcări de telefoane mobile, etc. Acest lucru va lărgi în mod semnificativ gama de servicii financiare oferite în unitățile poștale și va asigura noi surse de venit.

Platforma Eurogiro Supermarket este asigurată ca o soluție la cheie integrată white label, atât prin Cloud cât și prin API. Este ușor de implementat și este ușor de accesat de către casierii din fiecare unitate poștală locală. Platforma include servicii de cliring și compensare, anti-spălare de bani, verificare împotriva riscului de sancțiuni, raportare către personalul administrativ și servicii asociate necesare furnizării unui set complet de Servicii Financiare Poștale.

Această revoluție în domeniul Serviciilor Financiare Poștale reprezintă subiectul principal la întrunirea comunității Eurogiro din București din această săptămână, găzduită împreună cu Poșta Română. Aici, peste 120 de experți din comunitatea poștală și de banking poștal de la nivel global s-au reunit pentru a dezvolta și împărtăși strategii pentru acest nou rol al rețelelor poștale în era digitalizării și a incluziunii financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here