E.ON Daruieste Lumina cu ajutorul tău

De sărbători, E.ON te ajută să faci fapte bune şi pune la dispoziţie 100.000 kWh – gaz și electricitate, pentru a-i dărui în prag de iarnă, unor instituţii sociale din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Harghita şi Sibiu – cămine pentru copii, un liceu şi un centru pentru persoane vârstnice.
Tot ce trebuie sa faci pentru a le lumina sărbătorile oamenilor din aceste centre, e să adaugi o ramă #DaruiesteLumina pozei de profil pe pagina personală de Facebook. Fiecare ramă echivalează 100 kWh de energie gratuită pentru cei mai puţin norocoşi. Cu ajutorul E.ON, poţi dărui lumină și la propriu, prin acest simplu gest, în perioada 6 – 24 decembrie.
Lista instituțiilor participante poate fi găsită pe website-ul www.daruiestelumina.ro, dar şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei. Acolo îi poţi cunoaşte pe cei care aşteaptă ajutorul tău, citindu-le poveştile, şi, apoi, poţi decide cine sunt destinatarii kilowatt-ilor pe care E.ON îi va dona pentru fiecare utilizator care se implică în campanie. Aşezămintele incluse în acest an în proiect sunt:
• Casa Sf. Iosif – Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita;
• Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere – Cluj Napoca, jud. Cluj;
• Căminul pentru Persoane Vârstnice – Caransebeş, jud. Caraş-Severin;
• Centrul de Plasament Agârbiciu, jud. Sibiu.

Oamenii din toate colţurile ţării pot dărui simbolic, în prag de iarnă, lumină și căldură celor aflaţi în nevoie, fără ca acest gest să presupună vreun cost pentru utilizatorii de Facebook care aleg să se implice. Toți cei 100.000 de kWh vor fi dăruiţi de E.ON Energie România, aceştia urmând să fie scăzuți din factura de consum de energie electrică sau de gaze naturale a beneficiarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here