De ce ar trebui ca business-ul tau sa beneficieze de servicii de contabilitate online

0
platforma_contabilitate_keez

Serviciile de contabilitate online reprezinta un concept care, de curand, a patruns si in Romania, si care are un potential urias de a ajuta antreprenorii sa isi conduca afacerea intr-un mod mai eficient.

In prezent, majoritatea antreprenorilor trebuie sa fie prezenti la birou pentru a analiza situatia financiara a business-ului lor. Avand toate documentele contabile depozitate in sertarele de la birou, in momentul in care acestia se afla intr-un alt loc si au nevoie sa emita, sa incaseze sau sa inregistreze o factura, acestia sunt nevoiti sa astepte pana cand ajung la sediul afacerii lor pentru a avea acces la informatiile de care au nevoie.

Pe de alta parte, folosind serviciile de contabilitate online, antreprenorii nu mai sunt dependenti de documentele in format fizic, toate informatiile contabile existant in format digital pe un server de tip cloud, conectat 24/7 la Internet. Prin intermediul acestei tehnologii, poti avea acces oricand, oriunde, la datele contabile, folosind orice tip de dispozitiv care are o conexiune la Internet (laptop, telefon mobil, tableta, etc).

Iata mai multe motive pentru care business-ul tau ar trebui sa beneficieze de servicii de contabilitate online:

1) Afacerea ta beneficia de un management operational mai eficient

Contabilitatea este o activitate cronofaga si consumatoare de energie. Cu ajutorul serviciilor de contabilitate online, toate resursele pe care le implica aceasta activitate pot fi utilizate la administrarea propriu-zisa si dezvoltarea businessului prin intermediul unui management operational mai eficient si mai performant.

2) Scapi de o grija in plus

Cand ai uitat unde ai pus factura de saptamana trecuta, sau cand trebuie sa calculezi salariile dar contabilul nu e de gasit nicaieri, serviciile de contabilitate online sunt exact ceea ce ai nevoie, deoarece acestea iti garanteaza accesul permanent la informatiile contabile de care ai nevoie, de pe orice dispozitiv, fie el mobil, laptop sau tableta.

3) Ai o viziune mai clara asupra viitorului afacerii tale

Cu ajutorul serviciilor de contabilitate online, nu vei avea doar o viziune clara asupra performantelor bussiness-ului tau, ci vei putea lua decizii rapide, care pot face diferenta intre a castiga sau a pierde un client.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care ti le pot oferi serviciile de contabilitate online. Pe langa acestea, prima platforma de contabilitate si instrumente de manangement din Romania, Keez.ro, iti mai ofera urmatoarele avantaje:

  • Rapoarte optime pe care le poti consulta usor si rapid, fiind astfel mereu informat cu privire la performantele business-ului tau;
  • Procese verificate Big4 – acum ai garantia ca documentele tale sunt supuse unei supra-verificari din partea unui expert de inalta competenta;
  • Acces on-line la toate documentele generate de business-ul tau;
  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in platforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate;
  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand;
  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure;
  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe internet, deoarece ai acces la ele (descarcabile si editabile) pe platforma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rugăm scrie un cometariu
Te rugăm introdu numele tău