Dăncilă îi face profilul viitorului președinte al PSD

Viorica Dancila
Viorica Dancila | sursa foto: Cancan

Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD, consideră că viitorul președinte al PSD trebuie să fie un om proeuropean, un om atașat valorilor social-democrate și valorilor europene și transatlantice.

Întrebată care ar trebui să fie criteriile pe care ar trebui să le îndeplinească viitorul președinte al PSD, Dăncilă a răspuns: ”Să fie un om echilibrat, care să adune în jurul lui, să aibă răbdare să-și asculte colegii, să se consulte cu ei. Decizia nu trebuie s-o ia președintele, ci trebuie s-o ia în forurile statutare. Pentru că dacă decizia e bună, toți trebuie să se bucure de acest lucru, iar dacă nu e tocmai bună, toți trebuie să-și asume acest lucru. Cred că trebuie să fie o conducere colectivă.

„Trebuie să fie un om proeuropean, un om atașat valorilor social-democrate, valorilor europene și transatlantice. Trebuie să fie un om care să genereze un val de credibilitate în primul rând printre colegi, să aibă încredere în el, să fie hotărât, să nu se sperie la primul obstacol, să poată duce partidul acolo unde trebuie”, a mai transmis premierul.

Premierul speră la o conducere colectivă și un viitor președinte al PSD paneuropean. Întrebată despre Liviu Dragnea, Dancilă a declarat că nu dorește să îl judece, dar a declarat ca doreste sa schimbe modul de lucru al acestuia.

1 COMENTARIU

  1. „… profilul viitorului președinte al PSD.”
    – Sa fie un om onest, sa se debaraseze de caduci, altfel caduc va fi atat el cat si tot PSD-ul, fix ca PNTCD-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here