Dan Nica: Atacurile PPE la adresa premierului, un joc politic murdar înainte de campania electorală

Sursa foto: romanialibera.ro

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă vehement atacurile europarlamentarului luxemburghez Frank Engel, liderul Partidului Creştin Social, membru PPE, pe care le califică „parte a unui joc politic murdar înainte de campania electorală”.

„Nu este pentru prima oară când popularii ies public cu astfel de fumigene. Nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni faptul că ele fac parte dintr-un joc politic murdar înainte de campania electorală pentru Parlamentul European. Este regretabil faptul că vorbele acestui denigrator sunt preluate cu atât aplomb de către o parte a mass media.

Este şi mai trist că nu mai există filtre, că oricine poate să spună orice în spaţiul public şi este luat în serios fără să aducă probe. Dar asta este ceea ce se întâmplă atunci când o formaţiune politică, aşa cum este PPE, nu se poate lăuda cu măsuri benefice pentru cetăţenii europeni. Şi atunci fabrică atacuri murdare care să devieze atenţia de la propria incompetenţă.

De aceea, declaraţiile acestui politician luxemburghez ar trebui ignorate, cu atât mai mult cu cât fac parte din discursul binomului Preda-Macovei, despre care se ştie că profită de orice ocazie să denigreze România în Parlamentul European. Chiar şi cu prilejul dezbaterilor privind viitorul UE, un moment important, în care România trebuia să arate întregii Europe că este o ţară unită, matură şi pregătită să preia Preşedinţia Consiliului European, cei doi au dus în derizoriu discuţiile, repetând aceleaşi minciuni cu care ne-au obişnuit până acum. Aşa că ar fi absurd să ne aşteptăm de la astfel de oameni să ducă o campanie electorală curată”, arată Dan Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here