Cushman&Wakefield Echinox va prelua administrarea clădirii de birouri One Victoriei Center

sursa foto: Economica


Cushman & Wakefield Echinox va administra clădirea de spații de birouri One Victoriei Center din București, situată în centrul de afaceri al Bucureștiului (Central Business District) și cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 12.000 de metri pătrați distribuiți pe parter și 13 etaje supraterane.

One Victoriei Center este o clădire situată la intersecția străzilor Buzești și Gheorghe Polizu din zona Piața Victoriei, iar printre chiriași se numără BRD sau Food Panda.

Cushman&Wakefield Echinox va avea atribuții în gestionarea activității de zi cu zi în cadrul proiectului, printr-o echipă de specialiști atât on-site cât și la sediul central, coordonați de către Mihaela Petruescu, head of asset services.

Zona CBD a înregistrat la finalului anului 2018 o rată de neocupare a spațiilor de birouri de 4,6%, nivel sub media Bucureștiului, de 8,6%, fiind de-a lungul timpului una dintre zonele cu cele mai mici rate de disponibilitate de la nivelul Capitalei, arată Cushman & Wakefield Echinox.

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, noul mandat coincide cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietăților, care își schimbă denumirea din Property Management în Asset Services.

Departamentul de Asset Management al companiei a inaugurat în 2018 prima academie de training din industria de real estate, Drawing Business Value Academy, și administrează în prezent proiecte de retail și birouri cu o suprafață închiriabilă de peste 160.000 de metri pătrați în București și alte orașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here