Culori intense și strălucire de durată cu vopsele de păr profesionale

vopsea londa

Un păr frumos, într-o nuanță intensă și strălucitoare reprezintă o dorință permanentă pentru orice persoană care își dorește un aspect îngrijit. Însă, uneori nu avem timpul și banii necesari pentru a ajunge la salon și a beneficia de serviciile personalului de acolo. De aceea, alegerea unei vopsele de păr profesionale pentru a o folosi acasă poate fi o alternativă  eficientă și convenabilă.

Avantajele și beneficiile vopselei profesionale de păr, în comparație cu o vopsea obișnuită de păr, sunt binecunoscute. Printre acestea vom enumera:

  • varietatea mult mai mare de nuanțe existente în comparație cu variantele oferite de vopselele  de păr obișnuite
  • puterea mult mai mare de acoperire a firelor albe ( 100%) și de modificare a nuanței naturale a firului de păr (5 tonuri mai deschise sau mai închise)
  • culorile își vor păstra mult mai mult timp intensitatea și strălucirea
  • conțin o serie de ingrediente care dăunează mult mai puțin și care întăresc și  fortifică firul de păr
  • conține mai puțin amoniac decât alte vopsele de păr
  • conferă părului o textură plăcută și mătăsoasă și îl fac mult mai ușor de  aranjat și coafat

vopselele de păr profesionale sunt de calitate net superioară variantelor obișnuite de vopsire.

chiar dacă prețurile sunt un pic mai mari, rezultatele obținute merită efortul și costul.

Alegerea unor produse de vopsire a părului din gamele profesionale vă poate ajuta să aveți o nuanță și o textură mult mai naturală a părului. Sănătatea părului este la fel de importantă ca orice alt aspect al sănătății generale, de aceea a recurge la variantele profesionale reprezintă o alternativă mult mai bună și mult mai eficientă.

Ținând cont de faptul că găsirea unei nuanțe a părului trebuie să fie cât mai adaptată  tenului, culorii ochilor, vârstei, temperamentului și fanteziei personale, opțiunea pentru o soluție profesională, cu o multitudine de variante și posibilități de combinare este  o decizie adaptată.

Statisticile spun că peste 40% dintre femei preferă să se vopsească acasă, tocmai de aceea posibilitatea de a folosi produse profesionale de salon și în confortul casei proprii, cu rezultate la fel de bune, reprezintă o alegere înțeleaptă.

Printre cele mai îndrăgite produse de vopsire a părului se află vopsea profesională Londa. Cu o gamă diversificată de culori, în nuanțe strălucitoare și vibrante, această vopsea asigură un păr lucios, cu acoperire 100% a firelor albe. Conținutul ridicat de proteine și keratină, cantitatea minimă de amoniac conferă părului un aspect sănătos, mătăsos și strălucitor. Vopseaua are o textură cremoasă, este ușor de aplicat, întărește firul de păr și conduce la obținerea unei nuanțe intense și durabile.

Originea sa germană face ca vopseaua profesională Londa să fie sinonimă cu  o înltă calitate, precizie, siguranță și încrederea în rezultatul final. Londa Professional înseamna tradiție, inspirație și profesionalism! Aceste trăsături au făcut ca acestă marca să fie extrem de apreciată la nivel mondial. La noi în țară puteți achiziționa vopsea profesională Londa în cele mai avantajoase condiții de la Esteto.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here