Consultare publică în cadrul proiectului Politică publică pentru meșteșugul tradițional

cultura.ro

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului, în calitate de partener în cadrul proiectului „Politică publică pentru meșteșugul tradițional”, vă invită să participați la cea de-a doua rundă de consultări cu privire la politica publică alternativă privind meșteșugurile tradiționale.

Evenimentul are loc miercuri, 12 iunie a.c., la Timișoara și reunește reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale active în domeniul meșteșugurilor tradiționale, personal din autoritățile și instituțiile publice relevante, meșteșugari și alți factori interesați din Regiunea Vest.

Scopul acestei consultări publice este de a obține informații relevante din partea factorilor interesați cu privire la propunerea de politică publică alternativă privind meșteșugurile tradiționale elaborată în cadrul proiectului și de a verifica totodată măsura în care prevederile propunerii politicii publice necesită eventuale îmbunătățiri. 

Propunerea de politică publică care va fi pusă în discuție în cadrul consultării publice a fost elaborată pornind de la analiza documentată privind meșteșugurile tradiționale intitulată “Meșteșugurile tradiționale sub lupă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here