Cele mai apreciate cadouri de lux pentru bărbați

cravata 1
Sursa foto: https://www.tiemeup.ro/ro/cadouri-barbati-italia/2141-cadou-cravata-l-biagiotti-new-geometric-look-navy-si-batista-matase-albastru.html

Decembrie este luna cadourilor, o perioadă în care ne simțim bine întrucât facem cadouri celor dragi și primim în dar aprecierea acestora. Pentru ca darurile pe care le oferim bărbaților speciali din viața noastră să fie cu adevărat valoroase, trebuie să ne îndreptăm atenția către obiecte care simbolizează amintiri plăcute și care își păstrează valoarea în timp. Dacă și voi vă aflați în căutarea unor cadouri de lux pentru bărbați, iată câteva recomandări utile care vă pot fi de folos.

De ce să alegi cadouri de lux pentru bărbați

Deși bărbații sunt cei care fac de obicei cadouri, aceștia se bucură la rândul lor atunci când cineva drag le pregătește o surpriză plăcută. În semn de apreciere pentru tot ceea ce aceștia fac pentru familie și prieteni, un accesoriu vestimentar deosebit, care să le pună în valoare fizionomia este potrivit și apreciat. Cadoul ideal pentru aceștia poate fi comandat și online, din cadrul magazinelor care comercializează produse de lux pentru bărbați, de calitate superioară.

O cravată din mătase, semnata de Laura Biagiotti

O cravată din mătase, creată și semnată de Laura Biagiotti, cu model Navy Celebration și asortată cu o batistă lila reprezintă cu set cadou potrivit pentru un bărbat căruia îi place să se îmbrace elegant în fiecare zi sau pentru ocaziile speciale la care orice persoană participă ocazional.

Cravata este un accesoriu obligatoriu pentru un costum elegant, purtat atât în cadrul întâlnirilor de afaceri cât și la evenimentele organizate în familie. În plus, un bărbat care preferă stilul vestimentar elegant nu va avea niciodată prea multe cravate în garderoba sa. Dacă optezi pentru nuanțe albastre în cazul acestui accesoriu vestimentar, îl vei putea asorta cu diverse costume, atât cu cele deschise la culoare cât și cu cele în nuanțe închise.

Sursa foto: https://www.tiemeup.ro/ro/cadouri-barbati-italia/2123-cadou-cravata-matase-l-biagiotti-cu-model-pe-navy-celebration-si-batista-lila-si-bestseller-ul-testamentul-lui-abraham.html

O eșarfă elegantă, din mătase și lână

O eșarfă confecționată din mătase și lână este un cadou de lux, ideal pentru sezonul rece. Acest accesoriu elegant poate înlocui cu succes cravata și este potrivit atât în cazul unei ținute Smart Business cât și a uneia Smart Casual. Această eșarfă poate fi purtată împreună cu o cămașă deshisă la culoare, situație în care vei obține un contrast elegant sau cu o cămașă într-o nuanță similară. În plus, aceasta poate deveni accesoriul lui favorit la finalul acestui an.

Sursa foto: https://www.tiemeup.ro/ro/cadouri-barbati-italia/2122-cadou-esarfa-matase-si-lana-smart-design-navy-si-bestseller-ul-testamentul-lui-abraham.html

O cravată cu model geometric

O cravată din mătase naturală jaquard, cu model geometric și look navy, precum cea comercializată exclusiv de Tie-me-up în România, este disponibilă în nuanțe de albastru închis, albastru deschis și alb, astfel încât să poată fi asociată cu diverse modele de costume, în nuanțe diferite. Aceasta este o cravată elegantă potrivită pentru întâniri de afaceri și evenimente business. Dacă vrei să faci o surpriză plăcută unui bărbat pasionat de domeniul afacerilor, această cravată din mătase naturală, cu model geometric, va fi cu siguranță apreciată de acesta.

Sursa foto: https://www.tiemeup.ro/ro/cravate-matase-naturala-tie-me-up/2019-cravata-l-biagiotti-new-geometric-look-navy.html

O batistă din mătase naturală satinată

O batistă din mătase naturală oferă un plus de rafinament unui costum elegant,  atunci când este purtată în buzunarul de la piept. Aceasta completează perfect ținuta,  fiind un accesoriu vestimentar care oferă prestanță unui bărbat elegant. Pe tiemeup.ro, veți descoperi batiste din mătase naturală satinată, în diverse nuanțe, cu model uni și tiv cusut manual.

Sursa foto: https://www.tiemeup.ro/ro/batiste-costum/1958-batista-matase-albastru.html

Aceste produse exclusive, create de designeri celebri precum Laura Biagiotti, sunt ideale pentru alcătuirea unor cadouri de lux, pe care să le oferiți în dar unor persoane speciale din viața voastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here