Cât de bune sunt camerele auto de la iUni? Păreri despre produsele iUni

Când sunteți la volan, veți dori să aveți un martor tot timpul în trafic. Acest lucru este valabil mai ales acum iarna când din cauza condițiilor nefavorabile și a neatenției șoferilor se produc atât de multe accidente și tamponări. Orice șofer, care trebuie să conducă mult în fiecare zi, are nevoie de o cameră audio-video auto care să fie instalată la mașină pentru a filma tot ce se întâmplă în trafic.

Cei care aleg să folosească camere video auto de la iUni.ro se vor întreba de ce nu au instalat un astfel de dispozitiv până acum. Vor fi surprinși de această tehnologie avansată cu ajutorul căreia vor putea filma interiorul mașinii cu o cameră auto principală, dar și la portbagaj și lunetă cu un cablu și o cameră auto suplimentară care astfel ajunge până în spatele mașinii. Camera auto dublă are și funcție GPS prin care va arăta exact traseul parcurs de mașină.

Cauți o cameră auto față spate cu GPS? Alege una din variantele de camere auto de pe iUni.ro și te vei simți mai sigur în trafic, toate înregistrările realizate te pot ajuta să furnizezi informații după un eventual accident în trafic. Acum vei avea un martor în trafic, poți arăta filmările audio-video cu camera auto iUni la poliție, îți poți susține cauza cu dovada pe care o ai și dacă nu ești vinovat, nimeni nu îți va mai lua permisul.

Desigur când vine vorba de trafic, trebuie multă atenție, trebuie să ai capacitatea de a evita anumite situații neprevăzute care pot să apară inopinat. În cazul în care ești implicat într-un accident de circulație dar nu din vina ta, materialul realizat cu camera auto iUni te poate ajuta la rezolvarea situațiilor juridice, care apar în timpul unui proces după accident.

Unul dintre aceste produse iUni este camera auto dublă iUni Dash 66G care are tehnologie de ultimă generație și capacitatea de înregistrare a imaginilor audio-video și pe timp de zi și pe timp de noapte, la rezoluție Full HD. Bateria incorporată permite o durată de înregistrare destul de mare, alimentarea se face de la bricheta mașinii. Montarea unei camere auto este simplă, aceasta se poate prinde de parbriz printr-un sistem tip ventuză, sau pe luneta mașinii în interiorul autoturismului. Camera are card de memorie de 10-32 GB și meniu prin care se pot realiza toate setările. Pornirea și oprirea camerei auto se face prin butonul On/Off, deci camera nu se oprește odată cu autoturismul.

Acest brand are experiență în domeniu din anul 2007, este pe piață din anul 2014, s-a format prin unirea unor site-uri din nișe similare. Pe magazinul online de pe iUni.ro sunt prezentate în mare parte produse marca iUni de tipul: smarwatch-uri iUni, camere de supraveghere iUni, ceasuri cu GPS iUni, camera auto iUni, brățări fitness iUni, drone iUni, mașinuțe cu telecomandă iUni și altele.

Produse iUni la prețuri avantajoase – Promoții de nerefuzat

Acum toate produsele de la iUni sunt la prețuri avantajoase, în conformitate cu eficiența, calitatea și tehnologia avansată pe care o au. Sunt promoții mari mai ales la produsele de tipul: camere auto iUni, smartwatch iUni, drone iUni, mașinuțe iUni, camere video sport iUni, camere de supraveghere iUni, ceasuri ce au cameră spion iUni, brelocuri auto spion iUni, stick USB Spion cu reportofon iUni, pix spion cu înregistrare audio-video iUni și altele. De asemenea, sunt și oferte extraordinare la camere auto iUni, jucării iUni, accesorii telefoane iUni, smartwatch-uri și brățări fitness iUni.

Atunci când achiziționezi un produs despre care se spune că este al acestui brand, pentru a fi sigur, verifică holograma cu însemnele iUni. Toate produsele iUni se comercializează sub marcă proprie și au garanție 24 de luni.

Brandul iUni este distribuitor autorizat de camere auto marca DOD – un brand de mare succes din Taiwan. Aceste camere auto sunt mai scumpe, dar sunt de foarte bună calitate. Au dispozitiv GPS pentru înregistrarea traseului și a vitezei de deplasare a autoturismului. Pot înregistra 30 cadre audio-video pe secundă, la rezoluția FULL HD de 1990×1080 pixeli. Sunt camere auto DOD la care se oferă cadou un card 32GB Clasa 10. Ele pot folosi și alte tipuri de card micro SD de clasă 10 de 64 GB. Camerele auto DOD au garanția de 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here