Calendar

Astăzi. Grand Cafe Van Gogh te invită în fiecare luni de la orele 17:00 să îți eliberezi creativitatea – paharul de vin într-o mână, pensula în cealaltă! Experiența nu este necesară. Vei fi îndrumat pas cu pas de către artistul PaintandParty.ro în timp ce bei, pictezi și îți creezi drumul pentru a deveni artist pentru o zi. Această experiență de pictură îți va permite să descoperi magia artei lui Van Gogh.

Mâine. La Teatrul de Artă Bucureşti, de la 19.15, ”Teatru de repertoriu”. Un tânăr și timid dramaturg este invitat de nevroticul manager, obsedat de Hamlet, al unui teatru de repertoriu, să discute despre piesa de debut a tânărului, dar discuția se transformă într-o întâlnire nebunească, în care confuzia comică și momentele aparent absurde se suprapun. De Eldad Cohen. Distribuția: Cristi Martin și Anghel Damian. Regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues. Traducerea: Maria Alexe.

Până la 22 septembrie. Muzeul Municipiului București oferă 15 concerte în Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu și Muzeul Theodor Aman, în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Museicorum. Director – Arlinda Morava.

Până la 27 septembrie. La Palatul Mogoşoaia, de la 10.00, expoziţia ”Sat şi ortodoxie”. Cele două repere ale tradiției, satul și ortodoxia, sunt privite cu o reflecție a ceea ce înseamnă de fapt comunitatea, adică: obiceiuri, valori, credințe și viață împreună. Artist: Christian Paraschiv. Curator: Ana Petrovici-Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here