Calendar

Astăzi

La Galeria Halucinarium, de la 19.30, ”De 23 august, cinefili din toată lumea, uniţi-vă!”. Proiectăm documentare pe tema „mecanismele de propagandă prin muncă” așa cum erau percepute de clasa muncitoare din perioada comunistă, cu discuții libere și after party. Proiecții la Sahia Film: Tehnică nouă, oameni culți R: Alexandru Sârbu (1963 / 16’), Răspundere pentru calitate R: Ada Pistiner (1984 / 10’), Marşul poştaşilor R: Copel Moscu (1987 / 11’), Şcoala mea iubită R: Copel Moscu (1988 / 12’). Evenimentul deschide seria: Libertate30 – proiect care cuprinde proiecții de film, producții realizate în jurul evenimentelor petrecute în 1989.

La Cinema Pro, de la ora 20.00, ”Horaţiu Mălăele” – ediţie specială. Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit, va fi secondat de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari, într-un spectacol fascinant: „Ediție Specială”.

La Green Hours Jazz Cafe, de la 17.00, petrecerea ”Back to dictatura bucatelor comuniste”. Nu suntem nostalgici, dar poftim la gusturile câtorva dintre mâncărurile pe care le aveam (cu greu) pe masă prin timpurile trecute și deloc de amintire plăcută. Domnii (și nu tovarășii!) bucătari vor prepara o ciorbă de tacâmuri de pui, ouă umplute sau crenvurşti cu muștar, mititei și cârnați făcuți pe jar, parizer pané, cartofi prăjiți la ceaun și porumb fiert. Totul udat cu pelin din belșug și bere Gambrinus, cu spumă proaspătă și amăruie, lângă care merg numa’ bine creveții vietnamezi din partea casei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here