Calendar

Astăzi

În Club Fabrica, de la 19.30, Louis King, legendă a muzicii rock’n’roll/blues/rockabilly, revine în România după 2 ani. Invitați speciali: Hanno Hoefer (Nightlosers) – bass & chitară. Claudiu “Nashu” Purcarin (Nightlosers) – tobe. Eric Hofmans – chitară. Intrarea liberă. Rezervări: 0753.227.422.

În spaţiul din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), ”Roaba de cultură”, Întâlniri la firul ierbii cu psihologul Eugen Dumbravă. Pe parcursul a trei întâlniri (6, 13 și 20 august), de la ora 19:30, timp de o oră și jumătate, învățăm să facem bine comunității, prin conștientizarea valorii celorlalți oameni și a nevoilor acestora.

Până la 2 septembrie

Paramount Channel aduce filme clasice în fiecare început de săptămână pe terasa Fabrica Gastropub. Puteți viziona lungmetraje celebre proiectate de Paramount Channel în aer liber, în fiecare luni, începând cu ora 21:00. Intrarea este gratuită.

Până la 6 octombrie

Muzeul Municipiului București – Palatul Suţu vă invită la expoziția tematică „Constantin I. Nottara: scena este viața mea!”. O expoziție despre istoria unei arte, a pasiunii unei bresle și a devotamentului unui maestru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here