Calendar

Astăzi

La Hollywood Multiplex, de la 17.45, drama ”Lazzaro cel fericit”. Cu: Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher. Regia: Alice Rohrwacher.

Ediția a 5-a a Nocturnelor de Poezie organizate de ARCEN în cadrul proiectului său model District 40 se desfășoară în fiecare vineri, până la 13 septembrie, la Magheru One (Bd. G-ral Gheorghe Magheru 1, Bucureşti). Temele pe care le propunem publicului sunt: vulnerabilitatea, sinceritatea, iubirea, trei decenii de poezie scrisă fără cenzură, rezistența civică, jocul și moartea.

Până la 2 septembrie


Paramount Channel aduce filme clasice în fiecare început de săptămână pe terasa Fabrica Gastropub. Puteți viziona lungmetraje celebre proiectate de Paramount Channel în aer liber, în fiecare luni, începând cu ora 21:00. Intrarea este gratuită.


Până la 6 octombrie

Muzeul Municipiului București – Palatul Suţu vă invită la expoziția tematică „Constantin I. Nottara: scena este viața mea!”. O expoziție despre istoria unei arte, a pasiunii unei bresle și a devotamentului unui maestru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here